Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το Xperia Ε1 για «μουσική Walkman» με ηχείο 100dB λανσάρει η Sony Mobile

Το Xperia Ε1 για «μουσική Walkman» με ηχείο 100dB λανσάρει η Sony Mobile

H Sony Mobile λανσάρει το πρώτο Xperia με την βαριά κληρονομιά του Walkan. Το Sony Xperia E1 έχει ηχείο 100dB και διαθέτει ειδικό πλήκτρο για να λειτουργεί ως γουόκμαν. «Με 100dB, ακόμη και μια διερχόμενη μοτοσικλέτα δεν θα διακόψει τη μουσική σας», ισχυρίζεται η εταιρεία.

H Sony Mobile λανσάρει το πρώτο Xperia με την βαριά κληρονομιά του Walkan. Το Sony Xperia E1 έχει ηχείο 100dB και διαθέτει ειδικό πλήκτρο για να λειτουργεί ως γουόκμαν. «Με 100dB, ακόμη και μια διερχόμενη μοτοσικλέτα δεν θα διακόψει τη μουσική σας», ισχυρίζεται η εταιρεία.

«Το Xperia E1 συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες ήχου της Sony, με κορυφαία σχεδίαση και εξαιρετικό hardware για να δημιουργήσει ένα smartphone για τους ανθρώπους που θέλουν να εκφραστούν δυνατά», δήλωσε ο Calum MacDougall, Director of Xperia Marketing στη Sony Mobile Communications. «Είναι μια νέα συσκευή Xperia, επικεντρωμένη στη μουσική που υποστηρίζεται από ό,τι καλύτερο διαθέτει η Sony, στο σχέδιο, την οθόνη και την προσφορά περιεχομένου».

Η ποιότητα ήχου της Sony μπορεί να ακουστεί καθαρά στο Xperia Ε1 καθώς βασικές τεχνολογίες συναντώνται με το ηχείο 100dB για την παραγωγή ενός πιο δυνατού, καθαρότερου ήχου που μπορεί να κρατήσει σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ο λόγος για τη λειτουργία ClearAudio + mode, που αναλαμβάνει να ενισχύσει άμεσα την εμπειρία ακρόασης και να βελτιώσει την ισορροπία των συχνοτήτων, και το xLOUD αναλαμβάνει ότι τα κομμάτια σας ακούγονται άψογα -δυνατά και πεντακάθαρα.

Το Xperia E1, βασίζεται πάνω στην τεχνολογία της Sony Walkman η οποία διαθέτει premium εμπειρία ήχου παραπάνω από 30 χρόνια. To Xperia E1 διαθέτει λειτουργία Shake-to-shuffle και το ειδικό πλήκτρο Walkman «long press to launch».

Το Xperia E1 συνδέεται στο οικοσύστημα της Sony μέσω του SBH20 Stereo Bluetooth Headset, ενώ για όσους χρειάζονται ακόμη πιο δυνατή εμπειρία, μέσω του Bluetooth music receiver BM10, το Xperia Ε1 παραμένει στην καρδιά του Sony music experience.

Το Xperia E1 θα κυκλοφορεί επίσης και σε έκδοση dual SIM. Με την τεχνολογία dual SIM της Sony, ο χρήστης μπορέι να ρυθμίσει και τις δύο κάρτες SIM ανεξάρτητα, με προσαρμοσμένους ήχους κλήσεων και άμεση, απλή εναλλαγή μεταξύ καρτών SIM πριν από την πραγματοποίηση κλήσεων ή την αποστολή μηνυμάτων. Επίσης, ο κατασκευαστής αναφέρει πως η τεχνολογία dual SIM της Sony επιτρέπει στον χρήστη να κρατά ενεργές αμφότερες τις κάρτες SIM, «για να μην χάσετε ούτε μια κλήση, ακόμα και όταν μιλάτε σε μία από αυτές».

Τεχνικά χαρακτηριστικά Xperia E1 (και για το Xperia E1dual)

  • Οθόνη 4” WVGA (800 x 480)
  • Διπύρηνος επεξεργαστής 1.2 GHz με μνήμη 512 MB RAM και χωρητικότητα 4GB
  • Πλήκτρο Walkman, shake to shuffle και hardware control για εύκολη χρήση
  • Υψηλές ταχύτητες δεδομένων με HSPA+ (Cat 14)
  • Διατίθεται σε λευκό, μαύρο και μωβ
  • Επεξεργαστής MSM8210 1,2 GHz Dual Core της Qualcomm,
  • Μνήμη RAM 512 MB
  • Οθόνη 4 ιντσών (233 ppi)
  • Μπαταρία 1700 mAh

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 3-1 : Πρωταθλήτρια Αγγλίας η «αρμάδα» του Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι το πήρε και αυτό! Οι «πολίτες» νίκησαν την Γουέστ Χαμ και κατέκτησαν την Premier League. Η Άρσεναλ αν και επιβλήθηκε με 2-1 της Έβερτον έμεινε 2η και πικραμένη για μία ακόμη σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024