Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί δεν θα αναβαθμίσουν στα Windows 8.1, απαντούν οι χρήστες των XP στην MS

Γιατί δεν θα αναβαθμίσουν στα Windows 8.1, απαντούν οι χρήστες των XP στην MS

«Οι εφαρμογές μου δεν θα τρέχουν στα Windows 8.1, το σύστημά μου δεν επαρκεί για να τα τρέξει, από οικονομικής πλευράς, δεν είναι καιρός για αγορά νέου PC, θα χρειαστώ χρόνο να μάθω τα νέα Windows, για τα οποία, παρεμπιπτόντως, έχω ακούσει τα χειρότερα, τα Windows 8.1 είναι πανάκριβα, η Apple δίνει πλέον τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού δωρεάν»... Αυτά είναι μερικά από τα επιχειρήματα με τα οποία χρήστες των Windows XP απαντούν σε μια ακόμα έκκληση-προειδοποίηση-τελεσίγραφο της Microsoft να αναβαθμίσουν πριν την 8η Απριλίου 2014.

Πρόκληση αποτέλεσε η νεότερη προειδοποίηση της Microsoft ότι η ζωή των XP τελειώνει σε λιγότερες από 60 ημέρες στο επίσημο blog των Windows. Μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα επιχειρήματα των αμετανόητων χρηστών του λειτουργικού που κυκλοφόρησε πριν από 12 χρόνια:

  • «Οι εφαρμογές μου δεν θα τρέχουν στα Windows 8.1,
  • το σύστημά μου δεν επαρκεί για να τα τρέξει,
  • από οικονομικής πλευράς, δεν είναι καιρός για αγορά νέου PC,
  • θα χρειαστώ χρόνο να μάθω τα νέα Windows, για τα οποία,
  • παρεμπιπτόντως, έχω ακούσει τα χειρότερα ενώ
  • με τα XP όλα δουλεύουν ρολόι,
  • τα Windows 8.1 είναι πανάκριβα,
  • η Apple δίνει πλέον τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού δωρεάν… »

Αυτά είναι μερικά από τα επιχειρήματα με τα οποία χρήστες των Windows XP απαντούν σε μια ακόμα έκκληση-προειδοποίηση-τελεσίγραφο της Microsoft να αναβαθμίσουν πριν την 8η Απριλίου 2014. Μπορείτε να διαβάσετε τα ενδιαφέροντα σχόλια στην διεύθυνση
http://blogs.windows.com/windows/b/windowsexperience/archive/2014/02/06/help-your-friends-and-family-get-off-windows-xp.aspx

Αφορμή για δεκάδες σχόλια στάθηκε ένα post στο επίσημο blog των Windows με τίτλο «Βοηθήστε φίλους και συγγενείς να φύγουν από τα Windows XP». Σε αυτό, ο Brandon LeBlanc παραπέμπει σε έναν νέο δικτυακό τόπο στο Windows.com με σχετικές οδηγίες, στον οποίο εξηγείται τι ακριβώς σημαίνει ότι τα Windows XP «φτάνουν στο τέλος της ζωής τους» -δηλαδή, η Microsoft δεν θα τα υποστηρίζει πια, παραπέμποντας σε θέματα ασφάλειας από την έλλειψη ενημερώσεων ασφαλείας, αν και οι υπογραφές νέων ιών και malware θα συνεχίσουν να έρχονται από το antivirus της Microsoft (Microsoft Security Essentials) μέχρι τον Ιούλιο του 2015.

Μπορείτε να καταθέσετε τα δικά σας επιχειρήματα υπέρ ή κατά της αναβάθμισης στα Windows 8.1, υποβάλλοντας το σχόλιό σας στο άρθρο.

Τα Windows 8 κυκλοφόρησαν στις 26 Οκτωβρίου 2012 και έκτοτε έχει διατεθεί η έκδοση Windows 8.1 και τον Μάρτιο του 2014 αναμένεται το πρώτο Update. Στην ελληνική αγορά, τα Windows 8.1 πωλούνται γύρω στα 100 ευρώ (περί τα 140 ευρώ η έκδοση Windows 8.1 Professional).

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024