Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεκτά τα bitcoin από το πρώτο πρακτορείο ταξιδιωτικών κρατήσεων online

Δεκτά τα bitcoin από το πρώτο πρακτορείο ταξιδιωτικών κρατήσεων online

Η AirFastTickets η εταιρία online τουρισμού που παρέχει ταξιδιωτικές προτάσεις με έμφαση στην τιμή ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δέχεται bitcoin, το νέο ψηφιακό νόμισμα που επιτρέπει τις άμεσες πληρωμές. H Airfasttickets δηλώνει το πρώτο πρακτορείο ταξιδιωτικών κρατήσεων τόσο σε Η.Π.Α. όσο και σε Ευρώπη, που δέχεται bitcoins.

Η AirFastTickets η εταιρία online τουρισμού που παρέχει ταξιδιωτικές προτάσεις με έμφαση στην τιμή ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δέχεται bitcoin, το νέο ψηφιακό νόμισμα που επιτρέπει τις άμεσες πληρωμές. H Airfasttickets δηλώνει το πρώτο πρακτορείο ταξιδιωτικών κρατήσεων τόσο σε Η.Π.Α. όσο και σε Ευρώπη, που δέχεται bitcoins.

Αιτιολογώντας την απόφασή της η εταιρεία αναφέρει πως «Κυκλοφορώντας στην αγορά το 2009, το Bitcoin απέσπασε γρήγορα την προσοχή εξαιτίας της αποδοχής του από πολύ γνωστές εταιρίες, οι οποίες προσφέρουν στους καταναλωτές την επιλογή να πληρώνουν χρησιμοποιώντας το. Η λίστα των ηλεκτρονικών καταστημάτων που το έχουν ήδη συμπεριλάβει περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, όπως τα Amazon, e-bay, zappos.com – μέσω snapCard – Overstock.com, ακόμα και τη Virgin Galactic. Με τη σειρά της, η Airfasttickets επεκτείνει ακόμα περισσότερο το εύρος των συναλλαγών του bitcoin, καθώς είναι η μόνη εταιρία σε Ευρώπη και Η.Π.Α. που επιτρέπει στους πελάτες της να πραγματοποιούν κρατήσεις ξενοδοχείων και αγορές αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσω bitcoins.»

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κος Νικόλαος Κοκλώνης λέει χαρακτηριστικά: «Η Airfasttickets ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην Ευρώπη και προσφάτως επέκτεινε τις υπηρεσίες της στις Η.Π.Α. Η παρουσία μας τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Η.Π.Α. μας επιτρέπει μια συνολικότερη αντίληψη σχετικά με τις ανάγκες των ανθρώπων που ταξιδεύουν, σε διεθνές επίπεδο. Αναγνωρίζουμε ότι οι συναλλαγές ενός ανθρώπου στη διάρκεια του ταξιδιού του μπορούν να απλοποιηθούν με την επιλογή πληρωμής μέσω ενός παγκοσμίως αναγνωρισμένου νομίσματος, του bitcoin» και προσθέτει «Πλέον, κάνουμε τα πράγματα ευκολότερα στον ταξιδιώτη από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμπειρίας του, τη διαδικασία της κράτησης».

H εταιρεία αναφέρει πως «πολύ σύντομα» θα μπορείτε να αγοράσετε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια και να πραγματοποιείτε κρατήσεις σε ξενοδοχεία χρησιμοποιώντας bitcoins μέσω της ιστοσελίδας www.airfasttickets.gr αλλά και «κατεβάζοντας» το iOS application της AirFastTickets.

{{{related}}}

Ποιά είναι η Airfasttickets;

Η Airsfasttickets (Fast Group Α.Ε.) ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2009 από τον κ. Νίκο Κοκλώνη και δεδηλωμένος σκοπός της είναι «να βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες δομές, να αναπτύξει νέα μέσα για την προσέλκυση νέων πελατών αλλά και να προσφέρει νέες και καινοτόμες προτάσεις αγοράς στον τομέα του τουρισμού». Παρέχει υπηρεσίες online κρατήσεων για εισιτήρια και ξενοδοχεία, επιχειρώντας να συνδυάσει μοναδικά τα πλεονεκτήματα ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα με την ευελιξία και την ταχύτητα που έχει αποκτήσει με την υλοποίηση τεχνολογιών αιχμής με στόχο «να δημιουργεί αξέχαστα ταξίδια για τους πελάτες της με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς». Η Airfasttickets διαθέτει ήδη παρουσία σε χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Η.Π.Α. και σύντομα θα ξεκινήσει η λειτουργία του καινούργιου της γραφείου στην Κωνσταντινούπολη.

Μεταξύ των ετών 2010-2012 η Airsfasttickets αναπτύχθηκε ευρύτατα ανοίγοντας νέα γραφεία στη Φρανκφούρτη, στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί χιλιάδες πελάτες εβδομαδιαίως, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν χιλιάδες ευρώ για τις κρατήσεις ταξιδιωτικών υπηρεσιών που πραγματοποιούν.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024