Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδιάβροχο Sony Xperia Z2 με δυνατότητα λήψης βίντεο 4Κ λανσάρει η Sony

Αδιάβροχο Sony Xperia Z2 με δυνατότητα λήψης βίντεο 4Κ λανσάρει η Sony

Η Sony Mobile παρουσίασε το Xperia Z2, ένα αδιάβροχο smartphone που ξεχωρίζει για την δυνατότητά του να καταγράφει βίντεο με ανάλυση 4Κ (3840x2160 pixels/30p) και να αναπαράγει μουσική τόσο δυνατά ώστε να ακούγεται σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα. Το Xperia Z2 είναι η τελευταία προσθήκη στην premium σειρά Z της Sony και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Μάρτιο και στην Ελλάδα αναμένεται τον Απρίλιο 2014.

Η Sony Mobile παρουσίασε το Xperia Z2, ένα αδιάβροχο smartphone που ξεχωρίζει για την δυνατότητά του να καταγράφει βίντεο με ανάλυση 4Κ (3840×2160 pixels/30p) και να αναπαράγει μουσική τόσο δυνατά ώστε να ακούγεται σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα. Το Xperia Z2 είναι η τελευταία προσθήκη στην premium σειρά Z της Sony και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Μάρτιο και στην Ελλάδα αναμένεται τον Απρίλιο 2014.

Το Xperia Z2 έχει κάμερα 20,7 megapixel, αισθητήρας εικόνας 1/2.3-type Exmor RS for mobile CMOS, τον φακό G Lens της Sony και τον επεξεργαστή εικόνας BIONZ for mobile. Διαθέτει την τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot και την νέα εφαρμογή Movie Creator για επεξεργασία βίντεο (όπως την αργή κίνηση). Το Xperia Z2 είναι εξοπλισμένο επίσης με το μικρόφωνο STM10 Stereo Microphone για εγγραφή υψηλής ποιότητας στερεοφωνικού ήχου. Προεγκατεστημένες εφαρμογές για φωτογραφίες και βίντεο είναι οι:

  • Timeshift video: αργή κίνηση – λήψη στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο για δυνατότητα επιλογής σκηνών που θα επιβραδύνονται κατά την αναπαραγωγή.
  • Creative effect: Δημιουργικά εφέ σε φωτογραφίες και βίντεο, διαθέσιμες σε πραγματικό χρόνο κατά τη λήψη βίντεο (χρώματος, κίνησης, καθρεφτίσματος κ.ο.κ.).
  • Background defocus: Προσομοίωση ρηχού βάθους πεδίου. Ο χρήστης τραβάει δύο φωτογραφίες με διαφορετικές ρυθμίσεις εστίασης και συνδυάζει τα διάφορα βάθη για να δημιουργήστε θολό φόντο.
  • AR effect: Eφέ επαυξημένης πραγματικότητας (συμπεριλαμβανομένων ηχητικών εφέ σε βίντεο)
  • Vine: Σύντομα, επαναλαμβανόμενα βίντεο για μοίρασμα από το σκόπευτρο του Xperia Z2. Με το ειδικό κουμπί λήψης, γίνεται λήψη βίντεο για το Vine ακόμη και υποβρυχίως.

Εκτός από τις εξαιρετικές προ-εγκατεστημένες εφαρμογές κάμερας, είναι διαθέσιμο ένα μεγάλο εύρος επιπλέον εφαρμογών όπως οι Wikitude Places, Evernote, VI Sports και άλλες. Απλώς πηγαίνετε στο σκόπευτρο της κάμερας σας, και κάντε κλικ στο “+Apps” για να δείτε όλες τις τελευταίες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για τη συσκευή.

Σε ότι αφορά στην εξουδετέρωση του θορύβου, η Sony Mobile υποστηρίζει ότι είτε είστε σε ένα αεροπλάνο ή στο λεωφορείο, θα μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας εν κινήσει χωρίς διακοπές από τους θορύβους του περιβάλλοντος. «Η ψηφιακή τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου και ο δυναμικός ήχος του Xperia Z2 συμβάλλουν στη μείωση έως και 98% του περιβαλλοντικού θορύβου, όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα ακουστικά MDR NC31EM Digital Noise Cancelling Headset».

  • Οθόνη 5,2 ιντσών
  • Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 801 με 2,3 GHz quad-core Krait CPUs και
  • 4G LTE.

Ο Snapdragon 801 περιλαμβάνει και την Adreno 330 GPU για πλούσια γραφικά και gaming και dual ISP για μια συνεπή εμπειρία θέασης, λήψης φωτογραφιών και βίντεο.

  • Το Xperia Z2 περιλαμβάνει μια μεγάλη μπαταρία 3200 mAh «που προσφέρει την καλύτερη απόδοση μπαταρίας στην κατηγορία της». Επίσης, η λειτουργία Battery STAMINA Mode σας βοηθά να παραμένετε συνδεδεμένοι περισσότερο, απενεργοποιώντας αυτόματα λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείτε για εξοικονόμηση ενέργειας. Όλες οι λειτουργίες επανεκκινούν αυτόματα τη στιγμή που ενεργοποιείτε την οθόνη της συσκευής.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024