Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γιατί κάνετε λάθος για τα Windows 8.1» απαντούν οι ευαγγελιστές της Microsoft

«Γιατί κάνετε λάθος για τα Windows 8.1» απαντούν οι ευαγγελιστές της Microsoft

Εννέα «ευαγγελιστές» των τεχνολογιών της Microsoft λανσάρουν ένα μήνα πριν το τέλος της υποστήριξης των Windows XP επίσημο blog με σειρά εκπαιδευτικών άρθρων που απευθύνονται σε υπεύθυνους τμημάτων IT σε επιχειρήσεις. Σκοπός τους, να τους πείσουν να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για τα Windows 8.1, ομολογώντας ότι οι υπεύθυνοι ΙΤ «φοβούνται» να αναβαθμίσουν από τα Windows XP.

Εννέα «ευαγγελιστές» των τεχνολογιών της Microsoft λανσάρουν ένα μήνα πριν το τέλος της υποστήριξης των Windows XP επίσημο blog με σειρά εκπαιδευτικών άρθρων για τους υπεύθυνους IT επιχειρήσεων. Σκοπός τους, να τους πείσουν να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για τα Windows 8.1, ομολογώντας ότι οι υπεύθυνοι ΙΤ «φοβούνται» να αναβαθμίσουν από τα Windows XP.

Τα πρώτα θέματα με τα οποία ασχολήθηκαν οι επαγγελματίες που θέλουν να αποδείξουν «γιατί κάνετε λάθος για τα Windows 8.1» είναι η απουσία του μενού έναρξης, η απευθείας μετάβαση στην (κλασική) επιφάνεια εργασίας (boot to desktop) και η παρανόηση ότι για τον χειρισμό τους, τα Windows 8.1 χρειάζονται συστήματα με οθόνη αφής.

Το πρόβλημα με την απουσία του μενού έναρξη στο Desktop και κυρίως, το γεγονός ότι ο χρήστης δεν διακρίνει πως θα μεταβεί στην λίστα των προγραμμάτων που έχει εγκαταστήσει στο σύστημά του, επιλύεται με την δημιουργία ενός νέου toolbar (δεξί κλικ στην μπάρα της επιφάνειας εργασίας), μια μπάρα εργασίας που αντλεί το περιεχόμενό της από τον φάκελο όπου εγκαθιστά ο χρήστης τα προγράμματά του (π.χ. C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs). Για τον τερματισμό λειτουργίας του συστήματος, οι χρήστες παραπέμπονται στα Charms (Windows+C) κάτω δεξιά.

Διαβάστε επίσης:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024