Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την προστασία των δεδομένων και τις δραστηριότητες της NSA συζητά η Ε.Ε.

Την προστασία των δεδομένων και τις δραστηριότητες της NSA συζητά η Ε.Ε.

Την αναθεώρηση της κοινοτικής νομοθεσίας σχετικά με την προστασία των δεδομένων και τα πορίσματα των ευρωβουλευτών μετά από την ολοκλήρωση της εξάμηνης διερεύνησης των δραστηριοτήτων μαζικής παρακολούθησης των ΗΠΑ συζητάει η ολομέλεια την Τρίτη 11 Μαρτίου στις 4 μ.μ, ώρα Ελλάδας. Οι ευρωβουλευτές προειδοποιούν ότι ενδέχεται να αποσύρουν την υποστήριξή τους προς την εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ, εάν δεν σταματήσουν οι δραστηριότητες μαζικής παρακολούθησης από τις ΗΠΑ.

Την αναθεώρηση της κοινοτικής νομοθεσίας σχετικά με την προστασία των δεδομένων και τα πορίσματα των ευρωβουλευτών μετά από την ολοκλήρωση της εξάμηνης διερεύνησης των δραστηριοτήτων μαζικής παρακολούθησης των ΗΠΑ συζητάει η ολομέλεια την Τρίτη 11 Μαρτίου στις 4 μ.μ, ώρα Ελλάδας. Οι πολίτες της ΕΕ θα μπορούν, χάρη στη νέα νομοθεσία, να ελέγχουν καλύτερα τα προσωπικά δεδομένα τους. Θα αυξηθούν, επίσης, τα πρόστιμα προς τις επιχειρήσεις που παραβιάζουν τους κανόνες.

Οι ευρωβουλευτές προειδοποιούν ότι ενδέχεται να αποσύρουν την υποστήριξή τους προς την εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ, εάν δεν σταματήσουν οι δραστηριότητες μαζικής παρακολούθησης από τις ΗΠΑ. Αναμένεται, επίσης, να προτείνουν να μείνει η προστασία των δεδομένων εκτός των εμπορικών συνομιλιών και να αποτελέσει αντικείμενο ξεχωριστών διαπραγματεύσεων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση στην ολομέλεια ζωντανά μέσω του EP Live και του EbS+ .

Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr:

Σχετικά με τις αποκαλύψεις Σνόουντεν:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024