Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα γκάτζετ υγείας της iHealth φέρνει στην Ελλάδα η Info Quest

Τα γκάτζετ υγείας της iHealth φέρνει στην Ελλάδα η Info Quest

Πιεσόμετρα, συσκευές μέτρησης σακχάρου, ζυγαριά μπάνιου και γκάτζετ για την παρακολούθηση της σωματικής δραστηριότητας και του ύπνου περιλαμβάνονται μεταξύ των προϊόντων της iHealth που άρχισε να διανέμει στην ελληνική αγορά η Info Quest Technologies.

Πιεσόμετρα, συσκευές μέτρησης σακχάρου, ζυγαριά μπάνιου και γκάτζετ για την παρακολούθηση της σωματικής δραστηριότητας και του ύπνου περιλαμβάνονται μεταξύ των προϊόντων της iHealth (ihealthlabs.com) που άρχισε να διανέμει στην ελληνική αγορά η Info Quest Technologies.

Πρόκειται για ηλεκτρονικές συσκευές που επικοινωνούν ασύρματα μέσω Bluetooth με φορητές συσκευές με Android (ελέγξτε την συμβατότητα με την συσκευή σας) ή iOS και καταγράφουν, αρχειοθετούν (στο cloud) και αξιολογούν τις μετρήσεις μέσω εφαρμογής που διατίθεται δωρεάν από τα αντίστοιχα app store. Μπορούν να λειτουργήσουν και χωρίς σύνδεση σε smartphone ή tablet. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το πιεσόμετρο καρπού της iHealth πωλείται στα 79 ευρώ στο you.gr με διετή εγγύηση και διάρκεια ζωής 10.000 μετρήσεις (ή 3 χρόνια).

Τα προϊόντα της iHealth διατίθενται στα καταστήματα Apple Premium Reseller iStorm, στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, καθώς και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr

Η LG λανσάρει τα πρώτα γκάτζετ υγείας και ευεξίας για iPhone και Android Στην CES 2014 ο νοτιοκορεάτης κατασκευαστής παρουσίασε ένα περικάρπιο που καταγράφει στοιχεία για την κίνηση και την κατανάλωση θερμίδων και ακουστικά για την παρακολούθηση της καρδιακής λειτουργίας κατά την εκτέλεση ενός προγράμματος γυμναστικής. Στα μέσα Μαϊου 2014 ο κατασκευαστής ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ρομπότ και αισθητήρες στην υπηρεσία των ηλικιωμένων της Ευρώπης Η 94χρονη nonna Lea ζει μόνη στο διαμέρισμά της στη Ρώμη. Μοναδική της συντροφιά τους τελευταίους πέντε μήνες, ο Κύριος Ρόμπιν. Πρόκειται για ένα ρομπότ, μέρος του προγράμματος GiraffPlus που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. που συμπληρώνεται από τον εξοπλισμό για την δικτύωση με επαγγελματίες υγείας, την οικογένεια και φίλους, γκάτζετ που φοριούνται και αισθητήρες σε όλο το σπίτι για την παρακολούθηση της υγείας και της δραστηριότητας της γηραιάς κυρίας.

«Έξυπνους» φακούς επαφής για διαβητικούς αναπτύσσει η Google H Google δημοσιοποίησε τα σχέδιά της να αναπτύξει «έξυπνους» φακούς επαφής οι οποίοι θα μετρούν από το δάκρυα των διαβητικών τα επίπεδα γλυκόζης ανά δευτερόλεπτο και θα τους ειδοποιούν τους ίδιους και τον γιατρό τους άμεσα. Το πρότζεκτ βρίσκεται ακόμα σε εισαγωγικό στάδιο, η έγκριση της αρμόδιας επιτροπής στις ΗΠΑ εκκρεμεί, η προσπάθεια όμως συνεχίζεται και περιλαμβάνει την αναζήτηση εξειδικευμένου συνεργάτη που θα κάνει τους έξυπνους φακούς επαφής για διαβητικούς πραγματικότητα, δηλώνουν οι επικεφαλής του, Brian Otis και Barak Parviz.

H Sony υπόσχεται περικάρπιο και app που θα καταγράφει την ζωή σας Την ιδέα της αδιάλειπτης καταγραφής της φυσικής και της διαδικτυακής μας δραστηριότητας λανσάρει η Sony Mobile από την έκθεση ηλεκτρονικών CES 2014. Φορώντας ένα περικάρπιο που αφαιρείται μόνο για να φορτιστεί κάθε πέντε ημέρες, θα καταγράφει πόσο δραστήριοι είμαστε, πόσο κοιμηθήκαμε, πού πήγαμε, ποιες φωτογραφίες τραβήξαμε, ποια μηνύματα ανταλλάξαμε και με ποιους, ποια μουσική ακούσαμε ή ποια παιχνίδια παίξαμε.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024