Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν Wi-Fi σε επτά σταθμούς του Μετρό και του σιδηρόδρομου

Δωρεάν Wi-Fi σε επτά σταθμούς του Μετρό και του σιδηρόδρομου

Η hellas online επεκτείνει το υπάρχον δίκτυο Wi-Fi hotspot σε επιλεγμένους σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου της Αθήνας για τη ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ. Tο επιβατικό κοινό αποκτά δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet από smartphone, laptop και tablet σε επτά σταθμούς.

Η hellas online επεκτείνει το υπάρχον δίκτυο Wi-Fi hotspot σε επιλεγμένους σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου της Αθήνας για τη ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ. Tο επιβατικό κοινό αποκτά δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet από smartphone, laptop και tablet στους σταθμούς (η συμφωνία έχει διάρκεια τριών ετών).

Η λειτουργία του δικτύου holspot, συνολικού εύρους 150 Mbps, βασίζεται στην προηγμένης τεχνολογίας Wi-Fi πλατφόρμα της hellas online πάνω από υποδομή οπτικών ινών, που εξασφαλίζει αξιόπιστη και γρήγορη πρόσβαση στο Internet στους επιβάτες στις κεντρικές εισόδους και στις αποβάθρες 7 σταθμών:


  1. Πανεπιστήμιο,

  2. Σύνταγμα,

  3. Ακρόπολη,

  4. Ομόνοια,

  5. Δουκίσσης Πλακεντίας,

  6. Πειραιάς και

  7. Νερατζιώτισσα.

Επιπλέον, μέσω του κεντρικού portal της υπηρεσίας holspot υπάρχει η δυνατότητα να παρέχεται μελλοντικά ενημερωτικό περιεχόμενο προς το επιβατικό κοινό, όπως πληροφορίες συγκοινωνιών, ανακοινώσεις της ΣΤΑ.ΣΥ., πολιτιστικά δρώμενα, εκδηλώσεις, εστιατόρια, νέα για τον καιρό κ.λπ.

Ο κ. Φώτης Κωνσταντέλλος, Chief Commercial Officer της hellas online, τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά, μετά το δίκτυο holspot για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζουμε τη λειτουργία holspot σε 7 κεντρικούς σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου της Αθήνας για δωρεάν πρόσβαση στο Ιnternet. Η συνεργασία της hellas online με την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών και επισκεπτών της πόλης μας.»

Tο Δημαρχιακό Μέγαρο, το Πάρκο Ανθοκομικής, η Πλατεία Αριστοτέλους, ο Λευκός Πύργος, τα Πάρκα Παραλίας, η Πλατεία Ρομφέη Β’, η Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα, η Τούμπα, το Πάρκο Παπαναστασίου και η είσοδος της ΔΕΘ είναι τα δέκα σημεία στα οποία θα υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν Wi-Fi στον Δήμο Θεσσαλονίκης, μετά την 5ετή συμφωνία που υπέγραψε ο Δήμος με την hellas online.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024