Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην εικονική πραγματικότητα επενδύει και η Sony με το Project Morpheus

Στην εικονική πραγματικότητα επενδύει και η Sony με το Project Morpheus

Η Sony προσθέτει μια νέα διάσταση στο gaming, κυριολεκτικά, με την αξιοποίηση της κάμερας του Playstation 4 με έναν ακόμα τρόπο. «Το μέλλον των βιντεοπαιχνιδιών και της ψυχαγωγίας» βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Μάρτιο του 2014, όταν έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Project Morpheus, της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας που αναπτύσσει η Sony. Στην μεγαλύτερη έκθεση της βιομηχανίας, την E3, η Sony επιτρέπει στους επισκέπτες να φορέσουν την κάσκα του «Μορφέα» και να παίξουν δύο νέα demo.

Η Sony προσθέτει μια νέα διάσταση στο gaming, κυριολεκτικά, με την αξιοποίηση της κάμερας του Playstation 4 με έναν ακόμα τρόπο. H κάμερα θα αναλαμβάνει να εντοπίζει την σχετική θέση του παίκτη που θα φοράει την κάσκα εικονικής πραγματικότητας που αναπτύσσει η Sony, κρατώντας δύο φωτεινά Playstation Move.

«Το μέλλον των βιντεοπαιχνιδιών και της ψυχαγωγίας» βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Μάρτιο του 2014, όταν έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Project Morpheus, της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας που αναπτύσσει η Sony. Στην μεγαλύτερη έκθεση της βιομηχανίας, την E3, η Sony επιτρέπει στους επισκέπτες να φορέσουν την κάσκα του «Μορφέα» και να παίξουν δύο νέα demo, τον τίτλο Street Ludge από την Magic Labs και το Jurassic Encounter από την Supermassive Games.

H Sony δεν είναι η πρώτη που στρέφει το βλέμμα της στην εικονική πραγματικότητα, το Facebook έχει ήδη στοιχηματίσει (2 δισ. δολάρια) ότι η εικονική πραγματικότητα «έρχεται».

Δείτε μια παρουσίαση του Project Morpheus για το Playstation 4:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024