Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιός έκανε Like στο tech.in.gr και κέρδισε το HTC One (M8) αξίας €719

Ποιός έκανε Like στο tech.in.gr και κέρδισε το HTC One (M8) αξίας €719

Η COSMOTE προσέφερε σε έναν τυχερό επισκέπτη του tech.in.gr, το HTC One (M8), το κορυφαίο smartphone της HTC που αξιοποιεί το ταχύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G που αναπτύσσει η εταιρεία με εντατικούς ρυθμούς ανά την Ελλάδα αλλά και το HD Voice για κλήσεις με κρυστάλλινο ήχο.

Η COSMOTE προσέφερε σε έναν τυχερό επισκέπτη του tech.in.gr, το HTC One (M8), το κορυφαίο smartphone της HTC που αξιοποιεί το ταχύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G που αναπτύσσει η εταιρεία με εντατικούς ρυθμούς ανά την Ελλάδα αλλά και το HD Voice για κλήσεις με κρυστάλλινο ήχο.

  • Όπως είχε ανακοινωθεί, η κλήρωση έγινε την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 και ανέδειξε νικητή τον κο Κυρίτση Χρήστο (Λάρισα). Το in.gr επικοινώνησε με τον κο Κυρίτση, ο οποίος αποδέχτηκε το δώρο του.

Τι είαι το HD Voice; HD Voice σημαίνει κλήσεις με εντυπωσιακά καθαρό, κρυστάλλινο ήχο και χωρίς «θόρυβο» από το περιβάλλον, ακόμα και όταν η συνομιλία διεξάγεται χαμηλόφωνα. Η Cosmote ανακοίνωσε την παροχή υπηρεσιών φωνής υψηλής ευκρίνειας αποκλειστικά για τους συνδρομητές της στις 11 Ιουνίου 2013. Μια από τις προϋποθέσεις για κλήσεις High Definition είναι οι δύο συνομιλητές να χρησιμοποιούν συσκευές που υποστηρίζουν HD Voice.

    To HTC One (M8)

    Σμιλεμένο από ένα ενιαίο κομμάτι αλουμινίου και διαθέσιμο σε γκρι χρώμα, το νέο HTC One (M8) επιδεικνύει τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, το πάθος και την καινοτομία που εξασφάλισαν στον προκάτοχό του, το HTC One (M7), δύο βραβεία: το Παγκόσμιο Βραβείο Κινητής Τηλεφωνίας για το καλύτερο Smartphone στο MWC 2014 και ένα βαρύτιμο βραβείο σχεδιασμού από την iF Awards. Με το M8 η HTC οδηγεί σε ακόμα ανώτερα επίπεδα κάθε πτυχή του σχεδιασμού και των επιδόσεων για το 2014.

    Με εντυπωσιακή οθόνη 5” υψηλής ανάλυσης και γοητευτικό μεταλλικό σώμα με εξαιρετικά κομψή πλάτη από βουρτσισμένο αλουμίνιο, το HTC One (M8) δεν ξεχωρίζει μόνο για την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και λογισμικό που το κάνουν το απόλυτο smartphone της αγοράς.

    Η λειτουργία Motion Launch™, το συναρπαστικό λογισμικό Sense 6 της HTC, το HTC BlinkFeed™ που εμπλουτίστηκε με μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών από πηγές ειδήσεων και feeds κοινωνικών δικτύων, η νέα κάμερα Duo της HTC με αισθητήρα HTC UltraPixel™ που απαθανατίζει εντυπωσιακές φωτογραφίες σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, η λειτουργία UFocus™, η οποία εστιάζει επιλεκτικά σε διαφορετικά τμήματα της εικόνας αναδεικνύοντας το θέμα με όμορφο και φυσικό τρόπο, το Dimension Plus™ που σχεδιάστηκε για να δίνει στις φωτογραφίες την αίσθηση των τριών διαστάσεων, το έξυπνο φλας δύο χρωμάτων και το HTC BoomSound™, που εξελίχθηκε ακόμα περισσότερο με διπλά μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία και προηγμένη τεχνολογία ήχου, αποτελούν τους βασικούς λόγους που καθιστούν δικαίως το HTC One M8 το καλύτερο smartphone του 2014!

    • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ

    Κατασκευασμένο από το μηδέν, το HTC One (M8) διαθέτει ένα γερό σώμα από επεξεργασμένο μέταλλο. Τα ιδανικά τοποθετημένα εσωτερικά εξαρτήματα εξασφαλίζουν μια λεπτή κατασκευή 9,35 mm και ένα καμπυλωτό, εργονομικό σχήμα που ταιριάζει στο χέρι σου με φυσική ευκολία.Βίντεο τέσσερις φορές πιο ευκρινή από τα βίντεο Full HD.

    • ΕΠΑΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

    Εργαλεία φωτογράφισης επόμενης γενιάς: αφαίρεσε το θόλωμα, τράβα μεγαλύτερες πανοραμικές φωτογραφίες και πρόσθεσε συναρπαστικά εφέ με ένα άγγιγμα.

    • ΡΙΞΕ ΦΩΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ

    Για καλύτερες φωτογραφίες δεν χρειάζεσαι περισσότερα pixel – χρειάζεσαι μεγαλύτερα pixel. Το HTC One (M8) διαθέτει UltraPixel δύο φορές μεγαλύτερα από το μέσο μέγεθος, ώστε να αιχμαλωτίζει 300% περισσότερο φως. Επιτέλους, θα θυμάσαι τη νύχτα όπως πάντα ήθελες.

    • ΌΛΟΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΜΊΑ ΟΘΌΝΗ

    Μείνε ενημερωμένος στη στιγμή. Απόλαυσε αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα, έκτακτες ειδήσεις, ενημερώσεις για τα σπορ και πολλά περισσότερα –όλα βασισμένα στις προτιμήσεις σου, όλα σε ένα σημείο. Η ζωή δεν σταματά ποτέ. Ούτε και το HTC BlinkFeed.

    • ΠΛΗΡΗΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

    Οδηγός προγράμματος με γραφικά: βρίσκει γρήγορα τις εκπομπές.
    Ευφυές τηλεκοντρόλ: χρησιμοποιεί τις προτιμήσεις σου για να σου προτείνει νέες εκπομπές που μπορεί να σου αρέσουν.
    HTC Sense TV™ Σπορ: ποιο κανάλι μεταδίδει τον αγώνα, ροή σκορ και στατιστικών και πολλά περισσότερα

    Όροι – Προϋποθέσεις διαγωνισμού

    • Η συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από τη σελίδα του tech.in.grστο Facebook. Κάθε άτομο δικαιούται μία συμμετοχή. Για να αποφευχθεί τυχόν πολλαπλή συμμετοχή από το ίδιο πρόσωπο, το σύστημα «αποδέχεται» συμμετοχές που προέρχονται μόνο από διαφορετικά e-mail.
    • Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο/ σύνδεσμο Μου αρέσει! (Like!) και φυσικά να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας. Στην περίπτωση που ήδη έχετε κάνει Μου αρέσει! (Like!), αρκεί μόνο να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.
    • Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014,στις 13.00, στα γραφεία του in.gr, Μιχαλακοπούλου 80.
    • Το in.gr στη συνέχεια θα επικοινωνήσει με τον τυχερό-/ρή σχετικά με την παραλαβή του δώρου.

    In.gr Τεχνολογία

    Sports in

    «Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

    Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Τρίτη 23 Απριλίου 2024