Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το COSMOTEBooks.gr παρουσιάζει την πρώτη εικονική βιβλιοθήκη

Το COSMOTEBooks.gr παρουσιάζει την πρώτη εικονική βιβλιοθήκη

Το COSMOTEBooks.gr, το online βιβλιοπωλείο με περισσότερα από 1.000.000 έντυπα βιβλία και e-Books, παρουσίασε την πρώτη εικονική βιβλιοθήκη στο μετρό του Συντάγματος, με στόχο να φέρει το κοινό ακόμη πιο κοντά στο βιβλίο, με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών. Μετά το μετρό του Συντάγματος, η εικονική βιβλιοθήκη θα βρεθεί και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αττικής.

Το COSMOTEBooks.gr, το online βιβλιοπωλείο με περισσότερα από 1.000.000 έντυπα βιβλία και e-Books, παρουσίασε την πρώτη εικονική βιβλιοθήκη στο μετρό του Συντάγματος, με στόχο να φέρει το κοινό ακόμη πιο κοντά στο βιβλίο, με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε βιβλία με τρεις κινήσεις:

Από τις 23 έως τις 29 Ιουνίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα σε τριάντα τίτλους αγαπημένων συγγραφέων, που βρίσκονταν στην εικονική βιβλιοθήκη του COSMOTEBooks.gr, και όχι μόνο. Με τρεις μόνο κινήσεις μπορούσαν να αποκτήσουν το βιβλίο της αρεσκείας τους με την εφαρμογή CosmoteΒooks Fastbuy για smartphones, η οποία συνδυάσθηκε αποτελεσματικά με την τεχνολογία των QR Codes. Συγγραφείς βρέθηκαν ανάμεσα στους επισκέπτες της εικονικής βιβλιοθήκης, που εντυπωσιάστηκαν με τον πρωτότυπο χαρακτήρα της ενέργειας.

  • Μετά το μετρό του Συντάγματος η εικονική βιβλιοθήκη θα βρεθεί και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αττικής.
  • Το COSMOTEBooks.gr δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να επιλέξει αποστολή σε διεύθυνση της επιλογής του ή να παραλάβει από τα καταστήματα COSMOTE, OTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024