Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυθεντικός γραφίτης ΗΡ: Σχέση τιμής

Αυθεντικός γραφίτης ΗΡ: Σχέση τιμής

Τα αυθεντικά αναλώσιμα είναι το «κλειδί» για παραγωγική, ποιοτική και μακροπρόθεσμα οικονομικότερη εκτύπωση, η οποία εξαλείφει τα κρυφά κόστη και σέβεται το περιβάλλον.

Τα αυθεντικά αναλώσιμα είναι το «κλειδί» για παραγωγική, ποιοτική και μακροπρόθεσμα οικονομικότερη εκτύπωση, η οποία εξαλείφει τα κρυφά κόστη και σέβεται το περιβάλλον. Πρόκειται για μια σχέση τιμής την οποία γνωρίζει καλά η ΗΡ, η οποία σας προσφέρει αξεπέραστες επαγγελματικής ποιότητας εκτυπώσεις και έως και 20% εξοικονόμηση με επιλεγμένες διπλές συσκευασίες γραφίτη.

Τα αυθεντικά δοχεία γραφίτη ΗΡ LaserJet, λειτουργούν αποτελεσματικά από την πρώτη φορά και κάθε φορά, παρέχουν ποιοτικές εκτυπώσεις κάθε φορά, κατάλληλες για επαγγελματική χρήση και έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια για να λειτουργούν με τον HP LaserJet εκτυπωτή σας. Παράλληλα, παρέχουν έντονο μαύρο χρώμα για ευκρινέστερες ασπρόμαυρες εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας, πιστή απόδοση και ζωντανά χρώματα στις έγχρωμες εκτυπώσεις, συνέπεια στην ποιότητα εκτύπωσης σε όλη τη διάρκεια ζωής του δοχείου.

Το δοχείο γραφίτη αποτελεί το 70% του συστήματος απεικόνισης ενός εκτυπωτή. Τα δοχεία γραφίτη HP LaserJet έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια για να λειτουργούν άριστα με τους εκτυπωτές σας. Το υψηλό αυτό ποσοστό συμβατότητας εξασφαλίζει αποδοτική και απρόσκοπτη εκτύπωση. Όσο λοιπόν πιο αξιόπιστος είναι ένας εκτυπωτής τόσο πιο παραγωγικοί μπορούν να είναι και οι χρήστες του.
Κάθε φορά που ο χρήστης αλλάζει ένα δοχείο, αντικαθιστά τα εξαρτήματα του εκτυπωτή που χρησιμοποιεί περισσότερο σε καθημερινή βάση, συνεπώς η ποιότητα των αναλωσίμων είναι εξαιρετικά σημαντική.

Επιλέγοντας τα αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP LaserJet δεν χρειάζεται να αναζητάτε άλλες λύσεις και προσφορές και να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα. Μπορείτε να επιτύχετε υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις με χαμηλότερο κόστος.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024