Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανακάμπτει από την επίθεση το Playstation Network, «ασφαλή τα στοιχεία σας»

Ανακάμπτει από την επίθεση το Playstation Network, «ασφαλή τα στοιχεία σας»

Εκτός λειτουργίας επί εννέα τουλάχιστον ώρες τέθηκαν την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 τα PlayStation Network και Sony Entertainment Network, τα οποία έχουν πλέον ανακάμψει από την τεχνητή πλημμύρα αιτημάτων σύνδεσης στις υπηρεσίες ψυχαγωγίας της Sony. H εταιρεία απαντά στους φόβους ότι η ιστορία του 2011 θα επαναληφθεί, διαβεβαιώνοντας εκατομμύρια χρήστες των υπηρεσιών της ότι τα στοιχεία τους είναι ασφαλή. Σχετική ανακοίνωση δημοσιεύεται στο επίσημο blog του PlayStation Network.

Εκτός λειτουργίας επί εννέα τουλάχιστον ώρες τέθηκαν την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 τα PlayStation Network και Sony Entertainment Network, τα οποία έχουν πλέον ανακάμψει από την τεχνητή πλημμύρα αιτημάτων σύνδεσης στις υπηρεσίες ψυχαγωγίας της Sony. H εταιρεία απαντά στους φόβους ότι η ιστορία του Απριλίου του 2011 θα επαναληφθεί, διαβεβαιώνοντας εκατομμύρια χρήστες των υπηρεσιών της ότι τα στοιχεία τους είναι ασφαλή. Σχετική ανακοίνωση δημοσιεύεται στο επίσημο blog του PlayStation Network.

Ο Guardian αναφέρει πως την ευθύνη για την κατανεμημένη επίθεση (DDoS) φέρονται να αναλαμβάνουν μέσω Twitter δύο ομάδες, με τις ονομασίες Lizard Squad και Fame, με την δεύτερη να διαψεύδει τους ισχυρισμούς της πρώτης και να αναρτά βίντεο στο οποίο προβάλλει τα κενά ασφαλείας στο Playstation Network. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού που εμφανίζεται ως FameGod αναφέρει ότι η Sony θα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Microsoft σε ότι αφορά στην ασφάλεια και να μην επιτρέπει την πρόσβαση Playstation που έχουν υποστεί jailbreak στο δίκτυό της. Εντούτοις, αμφότερες οι ομάδες αφήνουν να εννοηθεί ή εκτοξεύουν άμεσα απειλές ότι «Xbox is Next» (@FameGod).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Για πάντα στην Μπιλμπάο: Ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο με τους Βάσκους ο Ερνέστο Βαλβέρδε (pic)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπέγραψε την μονοετή επέκταση του συμβολαίου του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και θα παραμείνει στον πάγκο των Βάσκων μέχρι το καλοκαίρι του 2025

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024