Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν μουσική από το Spotify και σε Windows Phones

Δωρεάν μουσική από το Spotify και σε Windows Phones

Δωρεάν πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο τραγουδιών του Spotify μπορούν να αποκτήσουν από τις 26 Αυγούστου 2014 οι κάτοχοι smartphone με λειτουργικό Windows Phone. Ο χρήστης μπορεί να δημιουργεί λίστες τραγουδιών και να ακούει τις playlist άλλων χρηστών που «ακολουθεί», να ακούσει ολόκληρη την δισκογραφία του καλλιτέχνη της επιλογής του και να εντοπίσει ανερχόμενους μουσικούς από το κινητό του τηλέφωνο.

Δωρεάν πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο τραγουδιών του Spotify μπορούν να αποκτήσουν από τις 26 Αυγούστου 2014 οι κάτοχοι smartphone με λειτουργικό Windows Phone. Μέχρι τώρα, οι χρήστες Windows Phone είχαν πρόσβαση μόνο στην συνδρομητική υπηρεσία Spotify Premium, η οποία μεταξύ άλλων επιτρέπει την αποθήκευση των τραγουδιών για ακρόαση χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Ο χρήστης μπορεί να δημιουργεί λίστες τραγουδιών και να ακούει τις playlist άλλων χρηστών που «ακολουθεί», να ακούσει ολόκληρη την δισκογραφία του καλλιτέχνη της επιλογής του και να εντοπίσει ανερχόμενους μουσικούς από το κινητό του τηλέφωνο.

Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης στον χρήστη να ανακαλύψει νέα μουσική, να την αποθηκεύσει και να την μοιραστεί (με την λειτουργία shuffle). Ακόμα, το Spotify αναζητά «την ιδανική playlist για σας»: την κατάλληλη μουσική για κάθε στιγμή αναλόγως με τη διάθεσή σας και το είδος της μουσικής που προτιμάτε.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, για τη δωρεάν διάθεση του Spotify στους χρήστες Windows Phone» δήλωσε ο Steve Guggenheimer, Corporate Vice President στην Microsoft. «Η πολυαγαπημένη αυτή εμπειρία ακρόασης γίνεται διαθέσιμη σε κατόχους Windows Phone σε όλο τον κόσμο και αναδεικνύει νέα πλεονεκτήματα, τόσο της πλατφόρμας μας όσο και της υπηρεσίας του Spotify.»

«Θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερη μουσική σε περισσότερους ανθρώπους» πρόσθεσε ο Dave Price, Director of Product στο Spotify. «Σήμερα κάνουμε ακριβώς αυτό. Προσφέρουμε την καλύτερη μουσική εμπειρία, δωρεάν στους χρήστες Windows Phone σε όλο τον κόσμο».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024