Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οικονομία από τον συνδυασμό σταθερής, κινητής, Ίντερνετ και TV υπόσχεται η Cyta

Οικονομία από τον συνδυασμό σταθερής, κινητής, Ίντερνετ και TV υπόσχεται η Cyta

Την εμπορική διάθεση των υπηρεσιών Cyta Κινητής ανακοίνωσε η Cyta Ελλάδος, μετά την πρώτη περίοδο προσφοράς υπηρεσιών κινητής τηλεωνίας σε 4.000 πελάτες σταθερής τηλεφωνίας τον Αύγουστο 2014. Η θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου αναλαμβάνει έτσι ρόλο Εικονικού Παρόχου Κινητής Τηλεφωνίας, με δικούς της πόρους και υποδομές, και δίκτυο πρόσβασης τρίτου παρόχου κινητής.

Την εμπορική διάθεση των υπηρεσιών Cyta Κινητής ανακοίνωσε η Cyta Ελλάδος, μετά την πρώτη περίοδο προσφοράς υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σε 4.000 πελάτες σταθερής τηλεφωνίας τον Αύγουστο.

Η θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου αναλαμβάνει ρόλο Εικονικού Παρόχου Κινητής Τηλεφωνίας (ο πρώτος στην Ελλάδα), με δικούς της πόρους και υποδομές, και δίκτυο πρόσβασης τρίτου παρόχου κινητής, και συγκεκριμένα, από το δίκτυο της Vodafone. «Η επέκταση της Cyta Ελλάδος και στην Κινητή Τηλεφωνία μετά από μόλις 6 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την εταιρεία και αποδεικνύει ότι η σταθερή ανάπτυξη είναι εφικτή πραγματικότητα για μία ελληνική εταιρεία, ακόμη και σε περιόδους ύφεσης», σημειώνει η εταιρεία.

Η Cyta Ελλάδος υποστηρίζει πως οι συνδρομητές της θα έχουν σημαντικά οφέλη ιδιαίτερα όταν αξιοποιήσουν την δυνατότητα να συνδυάσουν όλες τις υπηρεσίες επικοινωνιών. Η Cyta είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, πρόσβασης στο Ίντερνετ και τηλεόρασης σε ένα πακέτο και σε έναν λογαριασμό. Αναφέρεται σε ποικίλες συνδυαστικές εκπτώσεις, υπό την προϋπόθεση ο συνδρομητής συνδυάσει τουλάχιστον μία σύνδεση σταθερής και μία σύνδεση κινητής τηλεφωνίας στον ίδιο λογαριασμό.

Στα πρώτα εμπορικά προγράμματα που ανακοινώθηκαν για την Cyta Κινητή, η τιμή του βασικού παγίου, διετούς συμβολαίου, ξεκινάει από τα 9€ το μήνα (με ΦΠΑ, χωρίς να υπολογίζεται ο φόρος κινητής τηλεφωνίας) σε συνδυασμό με την Cyta Σταθερή. Η χρέωση περιλαμβάνει 200 λεπτά ομιλίας -100’ προς όλα τα Δίκτυα και 100’ προς Σταθερά & Κινητά Cyta Ελλάδος. Σημειώστε πως το βήμα χρέωσης είναι το λεπτό.

Προσθέστε προγράμματα με 5 ευρώ επιπλέον ανά πρόγραμμα

Η Cyta προτείνει στους συνδρομητές της να προσθέτουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους και στο χρόνο που θα επιλέξουν, προγράμματα στο βασικό πάγιο με επιπλέον χρέωση 5 ευρώ ανά πρόγραμμα το μήνα. Οι επιλογές είναι:

  • Ομιλία προς όλους (150’),
  • Ομιλία Cyta προς Cyta Κύπρος -Σταθερά και Κινητά- (150’),
  • SMS προς όλους (100) και
  • Mobile Internet (200MB).

Όσοι επιλέξουν μόνο Cyta Κινητή, η εταιρεία ανακοίνωσε ειδική τιμή συμβολαίου η οποία ξεκινά από τα 11€/μήνα (περιλαμβάνει 200’ ομιλίας: 100’ προς όλα τα Δίκτυα και 100’ προς Σταθερά & Κινητά Cyta Ελλάδος). Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο των υπηρεσιών της Cyta στην διεύθυνση
http://www.cyta.gr/el/Mobile/mobilecontent

Σημειώστε πως εκτός βασικού και επιπλέον προγραμμάτων, η χρέωση για τις εθνικές κλήσεις ομιλίας είναι 36 λεπτά του ευρώ, με βήμα χρέωσης το λεπτό και στα SMS, €0,14. Τέλος, η υπηρεσία έχει τέλος κατάργησης εντός της διάρκειας συμβολαίου που ορίστηκε στα 20 ευρώ για τα 12μηνα συμβόλαια, 30 ευρώ για τα 18μηνα και στα 50 ευρώ για τα διετή συμβόλαια που διακόπτονται πριν λήξουν.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Έφυγε απογοητευμένος από το Villa Park μετά το διπλό του Ολυμπιακού (vid)

Πιστός οπαδός της Άστον Βίλα είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ που βρέθηκε στο «Villa Park» για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024