Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι βλέπει η Samsung Mobile στα νέα Apple iPhone 6

Τι βλέπει η Samsung Mobile στα νέα Apple iPhone 6

Σειρά επιχειρημάτων για να συνεχιστεί η διαμάχη μεταξύ των «πιστών» της σειράς Galaxy της Samsung και των πιστών της Apple και του iPhone παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο η Samsung Mobile. Η εταιρεία έχει ανεβάσει στο κανάλι της στο YouTube επτά βίντεο υπό τον τίτλο "It Doesn't Take a Genius", στα οποία πρωταγωνιστούν δύο "Genius" της Apple. Η «κρυφή κάμερα» της ανταγωνίστριας εταιρείας εξυπηρετεί πλήρως τους σκοπούς μιας πολυετούς επιθετικής εκστρατείας για να πλήξει την εικόνα της Apple ως της πλέον ιδιοφυούς εταιρείας στον τομέα της.

Σειρά επιχειρημάτων για να συνεχιστεί η διαμάχη μεταξύ των «πιστών» της σειράς Galaxy της Samsung και των πιστών της Apple και του iPhone παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο η Samsung Mobile. Η εταιρεία έχει ανεβάσει στο κανάλι της στο YouTube επτά βίντεο υπό τον τίτλο «It Doesn’t Take a Genius», στα οποία πρωταγωνιστούν δύο «Genius» της Apple. Η «κρυφή κάμερα» της ανταγωνίστριας εταιρείας εξυπηρετεί πλήρως τους σκοπούς μιας πολυετούς επιθετικής εκστρατείας για να πλήξει την εικόνα της Apple ως της πλέον ιδιοφυούς εταιρείας στον τομέα της.

H ιστορία ξεκινά χλευάζοντας το γεγονός ότι η ζωντανή μετάδοση της παρουσίασης της Apple δεν ήταν αδιάλειπτη, «όπως θα περίμενε κανείς από μια εταιρεία τεχνολογίας». Συνεχίζεται με αποσπάσματα από την παρουσίαση του Τιμ Κουκ, κοροϊδεύοντας την αντίδραση των υποστηρικτών της Apple όταν «το επαναστατικό που περίμεναν από διετίας» δεν είναι τίποτα περισσότερο από την… μεγαλύτερη οθόνη του νέου iPhone. Όλες οι αρνητικές διαφημίσεις καταλήγουν στην προβολή του επίσης νέου Samsung Galaxy Note 4.

Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr:

  • Τι ξεχωρίζει στο Samsung Galaxy Note 4 To Samsung Galaxy Note 4 έχει πολύ μεγάλη οθόνη Quad HD διαγωνίου 5,7 ιντσών, σταθεροποιητή εικόνας και εμπρόσθια κάμερα 3,7Mpixel με ευρεία γωνία λήψης μέχρι 120 μοίρες. Υποστηρίζει τις λειτουργίες εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης και εξοικονόμησης ενέργειας. Τα μικρόφωνά του διαχωρίζουν έως και 8 φωνές και μπορούν να απομονώσουν επιλεγμένες. Τέλος, λειτουργεί καλύτερα ως ψηφιακό πρόχειρο τετράδιο.
  • Μικρή η διαφορά του Α8 από τον Α7, αισθητή η απόσταση iPhone 6 – iPhone 5 Στο 5% περιορίζεται η διαφορά στις επιδόσεις του Apple iPhone 6 από το Apple iPhone 5S, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα στο μετροπρόγραμμα Basemark X, σχετικά με την απόδοση του νέου 64μπιτου επεξεργαστή A8.

Δείτε πως τροφοδοτούν την φιλονικία μεταξύ υποστηρικτών της μια ή της άλλης εταιρείας διάφοροι κατασκευαστές στον τομέα των smartphone:

H Microsoft στοιχηματίζει ότι τα Windows Phone είναι καλύτερα από το Android ή το iPhone σαςΣε κατά μέτωπο επίθεση κατά πάντων προχωράει η Microsoft, αφού μετά την έναρξη του πολέμου με την Google και το «Scroogled by Google» βγαίνει στους δρόμους, σταματάει τους χρήστες smartphone με Android ή iPhone και στοιχηματίζει 100 δολάρια πως ένα Windows Phone τα καταφέρνει καλύτερα σε ό,τι κι αν του ζητήσουν.

H Nokia προκαλεί τους λάτρεις του iPhone 5 να αλλάξουν θρησκείαΜετά την Samsung, η Nokia προκαλεί αυτή τη φορά τους λάτρεις της Apple με μια αρνητική διαφήμιση για το iPhone 5. «Είναι ώρα να αλλάξετε», τους λέει, «να βάλετε χρώμα» στη ζωή σας, και τους προτείνει να φύγουν από την Apple για να βρεθούν στην αντίπερα όχθη, στα Windows Phone 8 και δη, στο δικό της Nokia Lumia 920.

Η Samsung χλευάζει τις ουρές για το iPhone 5 με νέα αρνητική διαφήμισηΗ Samsung επαναλαμβάνει τις πρακτικές του παρελθόντος και επιτίθεται στο Apple iPhone 5 με τον ίδιο τρόπο που είχε επιτεθεί στο iPhone 4S: με μια διαφήμιση στην οποία οι άνθρωποι που περιμένουν επί ημέρες στην ουρά για το νέο smartphone «πρότυπο» αντιλαμβάνονται ότι η πρόταση της Samsung είναι καλύτερη.

Δεν χρειάζονται ιδιοφυΐες για να φτιαχτεί κάτι καλύτερο από το iPhone 5, λέει η Samsung «It doesn’t take a genius» για να φτιάξεις κάτι καλύτερο από το iPhone 5, μοιάζει να λέει η Samsung κατά πρόσωπο στην Apple στην νέα επιθετική διαφημιστική της εκστρατεία στις Ηνωμένες Πολιτείες που θα ξεκινήσει πριν ακόμα κυκλοφορήσει το iPhone 5 στις 21 Σεπτεμβρίου 2012.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ιμπόρα: «Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο στην Ευρώπη – Ήρθα στον Ολυμπιακό για να γίνω πρωταθλητής»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα δώσει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024