Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αδυναμία συγχρονισμού αρχείων πολυμέσων στο Dropbox σε περιβάλλον iOS 8

Αδυναμία συγχρονισμού αρχείων πολυμέσων στο Dropbox σε περιβάλλον iOS 8

Το iOS 8 εμφανίζει ένα πρόβλημα ασυμβατότητας που αποτρέπει το Dropbox και το Carousel από την επιτυχή μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο. Αυτόματα θα συγχρονίζονται μόνο τα περιεχόμενα του άλμπουμ "Recently Added", ανακοίνωσε η Dropbox από το επίσημο blog της.

Το iOS 8 εμφανίζει ένα πρόβλημα ασυμβατότητας που αποτρέπει το Dropbox και το Carousel από την επιτυχή μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο. Αυτόματα θα συγχρονίζονται μόνο τα περιεχόμενα του άλμπουμ «Recently Added», ανακοίνωσε η Dropbox από το επίσημο blog της.

H ανακοίνωση προσθέτει πως όσοι κάνουν την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος των συσκευών τους, δεν θα πρέπει να διαγράψουν φωτογραφίες και βίντεο από τις συσκευές τους πριν βεβαιωθούν ότι υπάρχουν στο Dropbox τους και παραπέμπει στο Κέντρο Βοήθειας της υπηρεσίας για περισσότερες πληροφορίες.

Μάλιστα η εταιρεία απενεργοποίησε εκούσια την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων των αρχείων πολυμέσων για να αποφευχθεί η σύγχυση μεταξύ των χρηστών που θα επιχειρούν να διαπιστώσουν εάν πράγματι έχει γίνει backup.

Τέλος, η εταιρεία αναφέρει πως συνεργάζεται με την Apple για να επιλυθεί το πρόβλημα. Ό,τι νεότερο προκύψει θα ανακοινωθεί από το blog της Dropbox και από το @dropbox_support.

H διάθεση του iOS 8 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17 Σεπτεμβρίου.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024