Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε τηλεοπτικές σειρές με streaming, προτείνει η WIND

Δείτε τηλεοπτικές σειρές με streaming, προτείνει η WIND

Πρόσβαση στην συνδρομητική διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγικού χαρακτήρα iLoveTV στην μισή τιμή εξασφάλισε για τους συνδρομητές της η Wind. Με 5 περίπου ευρώ το μήνα στον λογαριασμό σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας,  μπορούν να παρακολουθούν δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές επί 5 ώρες ημερησίως σε 5 προσωπικές συσκευές.

Πρόσβαση στην συνδρομητική διαδικτυακή υπηρεσία iLoveTV στην μισή τιμή εξασφάλισε για τους συνδρομητές της η Wind. Με 5 περίπου ευρώ το μήνα στον λογαριασμό σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, μπορούν να παρακολουθούν μέσω Ίντερνετ, με streaming, δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές επί 5 ώρες ημερησίως σε 5 προσωπικές συσκευές.

Η υπηρεσία iLoveTV περιλαμβάνει 42 ολοκληρωμένες δημοφιλείς αμερικάνικες, τούρκικες, λατινοαμερικάνικες και ευρωπαϊκές σειρές όπως:

  • Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής,
  • Borgias,
  • Spartacus,
  • Magic City,
  • Hemlock Grove,
  • Gomorrah

καθώς και ελληνικές όπως ο Όρκος Σιωπής, υποσχόμενη χιλιάδες επεισόδια, μεγάλες αποκλειστικότητες και πρεμιέρες.

Η Wind τονίζει πως αξιοποιώντας την συμφωνία της με τις Αττικές εκδόσεις, οι συνδρομητές της θα μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές στον υπολογιστή, την τηλεόραση ή την ταμπλέτα τους χωρίς διαφημίσεις, όποια ώρα θέλουν, όπου και αν βρίσκονται, αρκεί να διαθέτουν σύνδεση στο Internet.

Η υπηρεσία ILoveTV παρέχεται από την εταιρεία Αττικές Εκδόσεις και κάνει χρήση των ειδικών συμβόλων για την καταλληλότητα παρακολούθησης κάθε προγράμματος από ανηλίκους. O χρήστης μπορεί να εγγραφεί με μηνιαία βασική συνδρομή στην τιμή των 9,99 ευρώ (και με την χρήση προπληρωμένης κάρτας PaySafe ακόμα και για έναν μήνα). Οι συνδρομητές WIND, από 8/10/2014 (μετά το τέλος μιας δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου τριάντα ημερών), μπορούν να εγγράφονται στην υπηρεσία με μηνιαία βασική συνδρομή 4,99 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Για τους συνδρομητές συμβολαίου WIND, η πληρωμή της συνδρομής γίνεται μέσω του λογαριασμού κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας και είναι αυτόματα ανανεώσιμη σε μηνιαία βάση. Για τους πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας WIND, η παραπάνω χρέωση δίνει πρόσβαση στην υπηρεσία για 30 ημέρες.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024