Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μην βάλετε το iPhone με iOS 8 να φορτίσει στον φούρνο μικροκυμάτων

Μην βάλετε το iPhone με iOS 8 να φορτίσει στον φούρνο μικροκυμάτων

Μετά την ανακοίνωση του iOS 8, το Ίντερνετ πλημμύρισε με την διαφήμιση του περίφημου Wave, μια τεχνολογία αποκλειστικά για το iOS 8 που επιτρέπουν στους χρήστες iPhone να φορτίσουν το iPhone τους σε 1,5 λεπτό στον... φούρνο μικροκυμάτων. Γρήγορα, το hoax αποκαλύφθηκε και τώρα οι χημικοί προειδοποιούν τους χρήστες πως όχι μόνο δεν θα φορτίσουν το τηλέφωνό τους, αλλά θα καταστρέψουν και τον φούρνο μικροκυμάτων τους.

Μετά την ανακοίνωση του iOS 8, το Ίντερνετ πλημμύρισε με την διαφήμιση του περίφημου Wave, μιας «τεχνολογίας αποκλειστικά για το iOS 8» που επιτρέπει στους χρήστες iPhone να φορτίσουν το iPhone τους σε 1,5 λεπτό στον… φούρνο μικροκυμάτων. To iOS 8 έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά, όμως η φόρτιση στο φούρνο μικροκυμάτων δεν είναι ένα από αυτά.

Γρήγορα, το hoax αποκαλύφθηκε και τώρα οι χημικοί προειδοποιούν τους χρήστες πως έτσι, όχι μόνο δεν θα φορτίσουν το τηλέφωνό τους, αλλά θα το καταστρέψουν όπως και τον φούρνο μικροκυμάτων τους.

Η τεχνολογία αυτή υποτίθεται πως ενεργοποιείται αυτόματα με την ενημέρωση στο iOS 8. Μάλιστα, οι οδηγίες έλεγαν πως «το iPhone θα έπρεπε να παραμείνει στον φούρνο μικροκυμάτων 60 δευτερόλεπτα στα 700w ή το πολύ, 70 δευτερόλεπτα στα 800w, όχι όμως περισσότερο από 300 δευτερόλεπτα».

Δείτε τις συνέπειες:

Δείτε περισσότερα στο Twitter με hashtag #AppleWave

Τώρα, λέγεται πως οι δημιουργοί της (επαναλαμβανόμενης) φάρσας, ετοιμάζονται να διαδώσουν ότι το iPhone 6 είναι εύκαμπτο, με μια διαφήμιση για το iPhone 6 Flex, οπότε μην ξεγελαστείτε 🙂 Εξάλλου, υπάρχει λόγος να μην λυγίσετε το iPhone 6/6+ σας όταν το αποκτήσετε: στο Twitter έχει ανάψει η συζήτηση για την «ευλυγισία» του iPhone 6 Plus, με τα πρώτα τεστ να δείχνουν ότι όντως η Apple βρίσκεται προ των πυλών του #bendgate

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024