Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσό iPad Air αναμένεται τον Οκτώβριο από την Apple

Χρυσό iPad Air αναμένεται τον Οκτώβριο από την Apple

Η Apple φέρεται να ανακοινώνει νέες εκδόσεις του iPad Air μέσα στον Οκτώβριο, ωστόσο οι πληροφορίες για το επόμενο iPad είναι μάλλον λιγοστές και περιορίζονται στην προσθήκη του χρυσού στην γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων της ταμπλέτας των 9,7 ιντσών.

Η Apple φέρεται να ανακοινώνει νέες εκδόσεις του iPad Air μέσα στον Οκτώβριο, ωστόσο οι πληροφορίες για το επόμενο iPad είναι μάλλον λιγοστές και περιορίζονται στην προσθήκη του χρυσού στην γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων της ταμπλέτας των 9,7 ιντσών, στην οποία μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο το ασημί και το γκρι.

Εντούτοις, η πληροφορία από ανώνυμες πηγές που μεταφέρει το δίκτυο Bloomberg δεν παρουσιάζει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι Apple fans μοιάζει να ενδιαφέρονται περισσότερο για το φημολογούμενο μεγαλύτερο iPad που θα λέγεται ότι θα φτάσει στις 12,9 ίντσες. Η παραγωγή του iPad των 12,9 ιντσών λέγεται ότι θα ξεκινήσει το 2015.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεύτερου iPad Air μπορεί εύκολα να υποθέσει κανείς ότι μάλλον το εξελιγμένο μοντέλο θα βασίζεται στον Α8, το τσιπ που υιοθέτησε η εταιρεία για τα iPhone 6/6 Plus και το iOS 8. Φήμες ακούγονται και για την προσθήκη του TouchID στο iPad, του αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος που θα αξιοποιηθεί για κάτι πιο απαιτητικό από πλευράς ασφάλειας, όπως οι πληρωμές με το Apple Pay. Ωστόσο, η χρήση μιας ταμπλέτας για πληρωμές σε τερματικά πληρωμών θα μοιάζει μάλλον αδέξια, λόγω του μεγέθους της συσκευής.

Η ανακοίνωση των νέων iPad -iPad Air 2 και iPad mini 3- αναμένεται, χωρίς να έχει επίσημα ανακοινωθεί, στις 21-22 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το τακτικό χρονοδιάγραμμα της Apple.
{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024