Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καθ'οδόν για την ελληνική αγορά οι πρώτες Δωροκάρτες Google Play

Καθ’οδόν για την ελληνική αγορά οι πρώτες Δωροκάρτες Google Play

Σύντομα αναμένεται να φτάσουν στην ελληνική αγορά οι πρώτες δωροκάρτες Google Play. Πρόκειται για προπληρωμένες κάρτες που θα διαθέτουν τα καταστήματα λιανικής για την αγορά apps, βιβλίων, ταινιών, μουσικής και της συνδρομητικής υπηρεσίας Music All Access αποκλειστικά μέσω του καταστήματος της Google, Google Play, με μέγιστο όριο πληρωμών 2.000 ευρώ.

Σύντομα αναμένεται να φτάσουν στην ελληνική αγορά οι πρώτες δωροκάρτες Google Play. Πρόκειται για προπληρωμένες κάρτες που θα διαθέτουν τα καταστήματα λιανικής για την αγορά apps, βιβλίων, ταινιών, μουσικής και την πληρωμή της συνδρομητικής υπηρεσίας Music All Access, αποκλειστικά μέσω του καταστήματος της Google, Google Play, με μέγιστο όριο πληρωμών 2.000 ευρώ.

  • «Οι δωροκάρτες του Google Play μόλις κυκλοφόρησαν, αλλά βρίσκονται ακόμη στο δρόμο τους για τα τοπικά καταστήματα. Καλέστε εκ των προτέρων για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα», αναφέρεται στο Google Play. Οι κάρτες θα είναι διαθέσιμες αντί 15, 25 και 50 ευρώ και ο πρώτος συνεργάτης που αναφέρεται από την Google είναι η αλυσίδα καταστημάτων Public.

Όλα τα προαναφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες εμφανίζονται στην σχετική λίστα της Google. Οι δωροκάρτες Google Play μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές μόνο στο Google Play και δεν είναι εφικτή η επιστροφή του χρηματικού ποσού που αντιστοιχεί στην κάρτα. Επίσης, σημαντικό είναι ότι οι δωροκάρτες Google Play δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους χρήσης των Δωροκαρτών Google Play στο play.google.com.

Η διάθεση των δωροκαρτών αναμένεται να απαλλάξει τους χρήστες από την προϋπόθεση εισαγωγής των στοιχείων της πιστωτικής τους κάρτας, η οποία μπορεί να χρεωθεί ανεξέλεγκτα, ιδιαίτερα από τα παιδιά που αποδέχονται εν αγνοία τους αγορές εντός εφαρμογών με χρέωση της πιστωτικής κάρτας του γονέα, κατόχου του smartphone ή tablet.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024