Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Microsoft παραχωρεί απεριόριστο χώρο στο OneDrive σε συνδρομητές Office 365

Η Microsoft παραχωρεί απεριόριστο χώρο στο OneDrive σε συνδρομητές Office 365

Η Microsoft ανακοίνωσε πως όλοι οι συνδρομητές του Office 365 θα αποκτήσουν σταδιακά απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο Microsoft OneDrive, χωρίς επιπλέον κόστος. Αρχικά, η άρση του ορίου στην διαθέσιμη χωρητικότητα αφορά τους συνδρομητές Office 365 Home, Personal και University, χωρίς ωστόσο να είναι άμεση.

Η Microsoft ανακοίνωσε πως όλοι οι συνδρομητές του Office 365 θα αποκτήσουν σταδιακά απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο Microsoft OneDrive, χωρίς επιπλέον κόστος. Αρχικά, η άρση του ορίου στην διαθέσιμη χωρητικότητα αφορά τους συνδρομητές Office 365 Home, Personal και University, χωρίς ωστόσο να είναι άμεση. Η Microsoft καλεί τους συνδρομητές των προγραμμάτων αυτών να υποβάλλουν αίτημα να προηγηθούν από το https://preview.onedrive.com/, αφού η διαδικασία αναμένεται να χρειαστεί μήνες για να ολοκληρωθεί.

Ως τώρα, με ετήσια συνδρομή 69 ευρώ, οι συνδρομητές του Office 365 για Οικιακή Χρήση (σε έναν υπολογιστή και σε μια ταμπλέτα) είχαν 1ΤΒ στο OneDrive.

Το 2015 οι συνδρομητές των προγραμμάτων OneDrive for Business θα έχουν επίσης απεριόριστο χώρο στην cloud υπηρεσία φιλοξενίας και συγχρονισμού αρχείων της Microsoft. Η σχετική ενημέρωση θα γίνει από τη ιστοσελίδα Office 365 Roadmap.

Μπορείτε να διαβάσετε τους όρους παροχής της υπηρεσίας OneDrive στην διεύθυνση http://www.microsoft.com/privacystatement/el-gr/office/default.aspx (στην ελληνική γλώσσα).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024