Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιες συσκευές θα λάβουν την ενημέρωση στο Android 5.0 Lollipop

Ποιες συσκευές θα λάβουν την ενημέρωση στο Android 5.0 Lollipop

H Google ανακοίνωσε ότι ξεκινά η διάθεση του Android 5.0 Lollipop στις 3 Νοεμβρίου 2014. Οι νέες συσκευές Nexus που συνυπογράφει η εταιρεία, το Motorola Nexus 6, το HTC Nexus 9 θα βασίζονται σε αυτό, οι κάτοχοι όμως όλων των υπόλοιπων συσκευών θα πρέπει να επιδείξουν υπομονή όχι μόνο για να πάρουν... γλειφιτζούρι, αλλά και για να μάθουν αν θα το δοκιμάσουν.

H Google ανακοίνωσε ότι ξεκινά η διάθεση του Android 5.0 Lollipop στις 3 Νοεμβρίου 2014. Οι νέες συσκευές Nexus που συνυπογράφει η εταιρεία, το Motorola Nexus 6, το HTC Nexus 9 θα βασίζονται σε αυτό, οι κάτοχοι όμως όλων των υπόλοιπων συσκευών θα πρέπει να επιδείξουν υπομονή όχι μόνο για να πάρουν… γλειφιτζούρι, αλλά και για να μάθουν αν θα το δοκιμάσουν.

Βέβαιο θεωρείται ότι το update στο Lollipop θα εμφανιστεί ως διαθέσιμο σε Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 και Nexus 10. Επίσης, συσκευές που διατέθηκαν από το Google Play, ως Google Play Edition devices αναμένεται να λάβουν την ενημέρωση, δηλαδή το Moto G και το HTC One M8, ή πιθανότατα και οι παλαιότερες συσκευές σε Google Play Edition, δηλαδή το το Samsung Galaxy S4, το HTC One (M7), το Sony Z Ultra και το LG G Pad 8.3.

Διαβάστε στην συνέχεια στο tech.in.gr:

  • Τι μπορούν να κάνουν οι συσκευές με το Lollipop
  • Η Google στον καρπό του χεριού, στο σαλόνι και στο αυτοκίνητο
  • Τι έχουμε ήδη μάθει για το Android 5 Lollipop από το συνέδριο Google I/O
  • Τι νέο φέρνουν τα πρότυπα Nexus 6 και Nexus 9 της Google για να εμπνευστούν οι κατασκευαστές Android
  • Η HTC βρίσκεται στην φάση της αξιολόγησης για την διάθεση του update στο Android 5.0 Lollipop για τα HTC One M8 και HTC One M7, διεθνώς, εντός 90 ημερών από την τελική έκδοση του λειτουργικού, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2015. Η εταιρεία αναμένεται να ανανεώσει και άλλα μοντέλα της οικογένειας HTC One «αργότερα».

    Σε ότι αφορά την Samsung, θεωρείται αναμενόμενο να διατεθεί η ενημέρωση του Lollipop σε όλα τα μοντέλα της χρονιάς και πιθανά και τα Galaxy S4 and Galaxy Note 3, σύμφωνα με πληροφορίες του CNET.

    Τέλος, η Motorola έχει ανακοινώσει ότι Moto X (1η και 2η γενιά) και Moto G (επίσης 1η και 2η γενιά),Moto E, Droid Ultra, Droid Maxx, και Droid Mini θα λάβουν την ενημέρωση.

    H Sony ανακοίνωσε επίσης ότι όλη η premium σειρά Xperia Z θα λάβει το update στο Android 5.0 και αναφέρει συγκεκριμένα τα ακόλουθα μοντέλα: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia Z1, Xperia Z1, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z3, Xperia Z3v, Xperia Z3 Compact και Xperia Z3 Tablet Compact. Η ενημέρωση θα ξεκινήσει από τα Sony Z Ultra Google Play edition. Η ενημέρωση αναμένεται στις αρχές του 2015 για τις σειρές Xperia Z3 και Xperia Z2.

    H LG έχει επιβεβαιώσει ότι το LG G3 θα λάβει την ενημέρωση στο Lollipop, χωρίς ωστόσο να αναφέρει πότε θα αρχίσει η διάθεσή της.

    Όσοι διαθέτουν smartphone με Android 4.4 είναι πιθανότερο να λάβουν την ενημέρωση στο Android 5.0 Lollipop.

    In.gr Τεχνολογία

    Sports in

    Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

    Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Τρίτη 23 Απριλίου 2024