Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Facebook: «Παραμένουμε φίλοι, αλλά στο newsfeed δεν θέλω να σε βλέπω»

Facebook: «Παραμένουμε φίλοι, αλλά στο newsfeed δεν θέλω να σε βλέπω»

Το Facebook επιτρέπει στα μέλη του να απαλλαγούν από τα δημοσιεύματα «φίλων», υιοθετώντας το Unfollow του Twitter. Όταν ο χρήστης επιλέξει να μην παρακολουθεί πλέον ό,τι δημοσιεύει κάποιος από τους φίλους του, αυτό δεν θα γίνεται αντιληπτό από τον ίδιο, ούτε θα χαλάει η διαδικτυακή «φιλία», αφού άλλο το "Unfollow" και άλλο το "Unfriend", όπως όρισε η υπηρεσία.

Το Facebook επιτρέπει στα μέλη του να απαλλαγούν από τα δημοσιεύματα «φίλων», υιοθετώντας το Unfollow του Twitter. Όταν ο χρήστης επιλέξει να μην παρακολουθεί πλέον ό,τι δημοσιεύει κάποιος από τους φίλους του, αυτό δεν θα γίνεται αντιληπτό από τον ίδιο, ούτε θα χαλάει η διαδικτυακή «φιλία», αφού άλλο το «Unfollow» και άλλο το «Unfriend», όπως όρισε η υπηρεσία.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να βλέπει λιγότερα post από κάθε φίλο, σελίδα ή ομάδα στην οποία συμμετέχει. Επίσης, μπορεί να κάνει Unfollow και Follow οποιαδήποτε στιγμή, αφού τηρείται λίστα με τους χρήστες τους οποίους έκανε Unfollow οποτεδήποτε. Κάθε φορά που ο χρήστης βλέπει ένα αδιάφορο post, θα μπορεί να επιλέξει το βελάκι στο επάνω δεξί μέρος του post για να το αποκρύψει. Μετά την απόκρυψη, θα μπορεί επίσης να επιλέξει να βλέπει λιγότερα ή ακόμα και να πάψει να βλέπει οποιοδήποτε post (Unfollow) από το ίδιο πρόσωπο, σελίδα ή γκρουπ. Από τις ρυθμίσεις για το News Feed, ο χρήστης θα μπορεί να αλλάξει τις επιλογές αυτές.

Οι νέες Ρυθμίσεις Χρονολογίου (News Feed) άρχισαν να εμφανίζονται στα μέλη του Facebook από τις 7 Νοεμβρίου, σε desktop και mobile. Στην Ελλάδα, οι νέες επιλογές δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες.

Ανθή Παναγιωτάκη, @anthi

    In.gr Τεχνολογία

    Sports in

    Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

    Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Σάββατο 20 Απριλίου 2024