Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυκλοφορούν απομιμήσεις iPad στην ελληνική αγορά, προειδοποιεί ο επίσημος διανομέας

Κυκλοφορούν απομιμήσεις iPad στην ελληνική αγορά, προειδοποιεί ο επίσημος διανομέας

Το πιο οικονομικό μοντέλο Apple iPad είναι το πρώτο iPad mini, με χωρητικότητα 16GB και δυνατότητα πρόσβασης στο Ίντερνετ μόνο μέσω Wi-Fi, το οποίο πωλείται από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο αντί 269 ευρώ. Εντούτοις, μπορεί να δείτε να κυκλοφορούν και φθηνότερα, τα οποία είτε είναι «μαϊμού», είτε κλεμμένα. Ο επίσημος διανομέας εφιστά και πάλι την προσοχή στο ελληνικό κοινό, εκδίδοντας σχετική προειδοποίηση, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στην έκταση του προβλήματος.

Το πιο οικονομικό μοντέλο Apple iPad είναι το πρώτο iPad mini, με χωρητικότητα 16GB και δυνατότητα πρόσβασης στο Ίντερνετ μόνο μέσω Wi-Fi. Πωλείται από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της iSquare αντί 269 ευρώ. Εντούτοις, μπορεί να δείτε να κυκλοφορούν iPad και φθηνότερα, τα οποία είτε είναι «μαϊμού», είτε κλεμμένα -οι τιμές των καταστημάτων δεν διαφέρουν. Ο επίσημος διανομέας εφιστά και πάλι την προσοχή στο ελληνικό κοινό, εκδίδοντας σχετική προειδοποίηση, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στην έκταση του προβλήματος.

«Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι παρατηρήθηκε πρόσφατα να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά απομιμήσεις των προϊόντων iPad της Apple. H iSquare εφιστά την προσοχή των καταναλωτών και επισημαίνει το μεγάλο κίνδυνο εξαπάτησής τους, δεδομένου ότι οι απομιμήσεις αυτές, έχουν μεγάλες ομοιότητες εξωτερικά με τα αυθεντικά προϊόντα iPad της Apple και πωλούνται σε συσκευασίες παρόμοιες με τις συσκευασίες των αυθεντικών προϊόντων, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.»

Σε αρκετές, δε, περιπτώσεις πρόκειται για απομιμήσεις οι οποίες δεν μπορούν να τεθούν καν σε λειτουργία, σημειώνει η iSquare.

Τέτοια περιστατικά γίνονται αντιληπτά συνήθως όταν ο χρήστης εμφανίζει την απομίμηση στην επίσημη υποστήριξη της Apple στην Ελλάδα για να διορθώσει το πρόβλημα.

  • Το tech.in.gr σας προτείνει επίσης να ελέγξετε τον σειραϊκό αριθμό στο https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do (στο πίσω μέρος της συσκευασίας) και να ζητήσετε ένα δεύτερο συσκευασμένο προϊόν για να δείτε εάν φέρει τον ίδιο σειραϊκό αριθμό.

H iSquare προτρέπει το καταναλωτικό κοινό να απευθύνεται για αγορά στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της, ώστε αφενός να εξασφαλίζεται η γνησιότητα των προϊόντων, αφετέρου να απολαμβάνουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης, που είναι σε θέση να παρέχουν μέσω του εξειδικευμένου και πιστοποιημένου από την Apple, προσωπικού τους.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024