Εβδομάδα εκπτώσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα

Εβδομάδα εκπτώσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα
Ο GRECA οργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Το 2014, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου. «Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχουν μεγάλες προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό», ανακοίνωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Το 2013, η αποδοχή από τους Έλληνες online καταναλωτές στην 1η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου χαρακτηρίζεται από τον Σύνδεσμο ως «άκρως θετική», καθώς καταγράφηκε αύξηση της αξίας των αγορών από τους καταναλωτές της τάξης του 42% στα e-shops που συμμετείχαν στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Υπήρξαν μάλιστα πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα, που ανάλογα με τις προσφορές τους, ανέφεραν αύξηση μεγαλύτερη του 100% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου γίνεται στα πρότυπα της Cyber Monday που διοργανώνεται σε πολλές χώρες όπως ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Αυστραλία κ.α. όπου αυξάνεται σημαντικά ο online B2C τζίρος ενώ σηματοδοτείται η έναρξη των χριστουγεννιάτικων αγορών.

Στο greekecommerce.gr αναρτήθηκαν την πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου μια λίστα κάποιων ηλεκτρονικών καταστημάτων που συμμετέχουν στην ενέργεια.

In.gr Τεχνολογία

Ειδήσεις:  Περισσότερες ειδήσεις

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: