Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκίνησε η διαδικασία για την χορήγηση Επιταγών Ψηφιακής Αλληλεγγύης

Ξεκίνησε η διαδικασία για την χορήγηση Επιταγών Ψηφιακής Αλληλεγγύης

Στον δικτυακό τόπο e-inclusion.gr υποβάλλονται οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στην δράση Ψηφιακή Αλληλεγγύη του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων που αφορά πολίτες δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εξοπλισμού -εξαιρούμενων των e-shops-, τηλεπικοινωνιακούς παρόχους καθώς και συμβούλους των τεχνολογιών πληροφορικής στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης.

Στον δικτυακό τόπο e-inclusion.gr υποβάλλονται οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στην δράση «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων που αφορά πολίτες δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εξοπλισμού -εξαιρουμένων των e-shops-, τηλεπικοινωνιακούς παρόχους καθώς και συμβούλους των τεχνολογιών πληροφορικής (και φυσικά πρόσωπα). Η δράση αφορά στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης.

Κάθε ωφελούμενος δικαιούται μόνο μία Επιταγή Ψηφιακής Αλληλεγγύης και κάθε Επιταγή έχει συνολική οικονομική αξία που καλύπτει τις ακόλουθες παροχές:

  • Διαδικτυακή σύνδεση (σταθερή ADSL/VDSL ή κινητή (mobile) 3G (ή ανώτερη) ή δορυφορική) – μέχρι 12€ το μήνα και μέχρι 31/10/2015
  • Βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο (tablet ή netbook ή laptop/notebook) – μέχρι 230€
  • Υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης/ενημέρωσης στη χρήση ΤΠΕ κατ’ οίκον (προαιρετικά) – μέχρι 60€.

Καθεμιά από τις παραπάνω παροχές είναι διακριτά προκοστολογημένη και δεν επιτρέπεται η μεταφορά ποσού από τη μία κατηγορία δαπάνης στην άλλη.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί, μέσω της ιστοσελίδας της δράσης και με χρήση των συνθηματικών (username/password) του ΠΣ TAXISNET να δει αν είναι επιλέξιμος ωφελούμενος της δράσης. Θα μπορεί να τυπώνει το μοναδικό κωδικό του κουπονιού που του αντιστοιχεί ή να το λάβει στο mail του ή στο κινητό του.

  • Αναλυτικές πληροφορίες δημοσιεύονται στο e-inclusion.gr

H εγγραφή των δικαιούχων (με τα στοιχεία που χρησιμοποιούν για την είσοδό τους στο TAXISnet) θα είναι διαθέσιμη από τις 4 Φεβρουαρίου 2015, των συμβούλων (φυσικών προσώπων) από τις 10 Ιανουαρίου 2015. Προς το παρόν, οι εγγραφές αφορούν τα καταστήματα πώλησης ηλεκτρονικού εξοπλισμού και τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024