Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Smartwatch € 99 από την Alcatel στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2015

Smartwatch € 99 από την Alcatel στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2015

Τον Μάρτιο του 2015 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το πρώτο smartwatch της Alcatel, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του οποίου τουλάχιστον προς το παρόν είναι η τιμή. Το Alcatel Onetouch Smartwatch θα πωλείται αντί 99 ευρώ στην Ευρώπη.

Τον Μάρτιο του 2015 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το πρώτο smartwatch της Alcatel, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του οποίου τουλάχιστον προς το παρόν είναι η τιμή. Το Alcatel Onetouch Smartwatch θα πωλείται αντί 99 ευρώ στην Ευρώπη και θα μπορεί να συνομιλήσει σε smartphone με Android αλλά και σε iPhone.

Το ρολόι της Alcatel περιορίζεται στις λειτουργίες για τις οποίες είναι ήδη γνωστά τα smartwatch, όπως η μέτρηση κάποιων βασικών παραμέτρων της δραστηριότητας του ανθρώπινου σώματος και η μετά φορά τους σε συμβατό smartphone για την ανάλυση και την επεξεργασία τους από συναφή app. Το Alcatel Onetouch smartwatch μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει την κάμερα του smartphone, να μεταφέρει ειδοποιήσεις στον καρπό του χεριού σας, καθώς και τον έλεγχο της αναπαραγωγής μουσικής.

Το Alcatel OneTouch Watch που παρουσιάστηκε στην CES 2015 αποτελεί το πρώτο μέλος μιας σειράς έξυπνων αλλά και προσιτών ρολογιών που προτίθεται να διαθέσει η Alcatel. H εταιρεία χρησιμοποιεί το λογισμικό Freespace της Hillcrest Labs για την αξιοποίηση των δεδομένων των αισθητήρων του ρολογιού.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024