Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουσική από το Spotify στα παιχνίδια του Playstation

Μουσική από το Spotify στα παιχνίδια του Playstation

Την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 30 εκατομμύρια τραγούδια και 1,5 δισεκατομμύριο playlist αποκτούν την άνοιξη του 2015 οι κάτοχοι Playstation 4 και Playstation 3. H Sony υπέγραψε στρατηγική συμφωνία με το Spotify, με την οποία η γνωστή υπηρεσία διάθεσης μουσικής με streaming θα ρέει στις παιχνιδομηχανές της μέσω της νεότευκτης υπηρεσίας Playstation Music.

Την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 30 εκατομμύρια τραγούδια και 1,5 δισεκατομμύριο playlist αποκτούν την άνοιξη του 2015 οι κάτοχοι Playstation 4 και Playstation 3. H Sony υπέγραψε στρατηγική συμφωνία με το Spotify, με την οποία η γνωστή υπηρεσία διάθεσης μουσικής με streaming θα ρέει στις παιχνιδομηχανές της Sony μέσω της νεότευκτης υπηρεσίας Playstation Music.

Συγκεκριμένα, η Sony Network Entertainment International και η Spotify υπέγραψαν διεθνή συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία ψηφιακής μουσικής στο PlayStation Network, φτάνοντας σε 64 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους.

Με αυτή την συνεργασία, η Sony θα λανσάρει μια νέα υπηρεσία την άνοιξη του 2015 με την επωνυμία PlayStation Music, με την Spotify ως αποκλειστικό συνεργάτη. Στο Spotify στην υπηρεσία PlayStation Music αφορά 41 αγορές -αρχικά για κονσόλες PlayStation και smartphone/tablet της σειράς Xperia. Η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες όπου θα εγκαινιαστεί το Playstation Music με το Spotify.

«Ό,τι καλύτερο υπάρχει στην μουσική ενώνεται με το καλύτεο στο gaming», είπε ο Άντριου Χάους αρμόδιος για το τμήμα Network Entertainment Business της Sony, πρόεδρος και CEO της Sony Computer Entertainment Inc. Η συμφωνία θα εξασφαλίσει μοναδικά και αποκλειστικά προνόμια για τους χρήστες του Spotify από το δίκτυο της Sony. Η συμφωνία θα είναι αμοιβαία επωφελής, καθώς τα μέλη του Playstation Network θα μπορούν να εγγραφούν στην Premium υπηρεσία της Spotify, χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι τους στο δίκτυο της Sony.

O Ντάνιελ Εκ, ο πρόεδρος και ιδρυτής της Spotify, δήλωσε ενθουσιασμένος ως gamer του PS4, καθώς από την άνοιξη θα μπορεί να ντύσει με το δικό του soundtrack κάθε ματς στο FIFA 15 Arsenal.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ως τώρα, οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν μια μουσική συλλογή και να ακούνε έτοιμες λίστες τραγουδιών (είτε άλλων μελών του Spotify, ή λίστες που επιλέγονται από το Spotify) και να ακούει την μουσική του σε όλες τις συσκευές που υποστηρίζονται από την υπηρεσία. Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Spotify όσο παίζουν, δηλαδή να ντύνουν με μουσική κάθε παιχνίδι.

Μετά την συνεργασία με την Spotify, η τρέχουσα υπηρεσία της Sony, Sony Music Unlimited παύει -στις 29 Μαρτίου 2015 δεν θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή μουσικής σε 19 χώρες, σχεδόν όμως όλες εντάσσονται στις 41 αγορές στις οποίες θα λανσαριστεί το PlayStation Music με το Spotify.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024