Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν δύο κορυφαία app για παιδιά στο iPad, μετά την εξαγορά από την... Google

Δωρεάν δύο κορυφαία app για παιδιά στο iPad, μετά την εξαγορά από την… Google

Την εταιρεία ανάπτυξης μιας από τις καλύτερες εφαρμογές για παιδιά στο iPad εξαγόρασε η... Google. H Launchpad Toys είναι η δημιουργός του Toontastic, μια εφαρμογής που επιτρέπει στα παιδιά να χρησιμοποιήσουν την ταμπλέτα για να σχεδιάσουν, να θέσουν σε κίνηση και να πουν την δική τους ιστορία κινουμένων σχεδίων.

Την εταιρεία ανάπτυξης δύο από τις καλύτερες δημιουργικές εφαρμογές για παιδιά στο iPad εξαγόρασε η… Google. H Launchpad Toys είναι η δημιουργός του Toontastic, μια εφαρμογής που επιτρέπει στα παιδιά να χρησιμοποιήσουν την ταμπλέτα για να σχεδιάσουν, να θέσουν σε κίνηση και να πουν την δική τους ιστορία κινουμένων σχεδίων. Η ίδια εταιρεία έχει αναπτύξει και το Telestory, μια εφαρμογή που επιτρέπει στα παιδιά να φτιάξουν την δική τους τηλεοπτική εκπομπή. Αμφότερες οι εφαρμογές χρησιμοποιούνται στο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Η εξαγορά ανακοινώθηκε από τον δικτυακό τόπο της Launchpad Toys. Παράλληλα, όλες οι εφαρμογές διατέθηκαν δωρεάν -αφορούν όμως μόνο κατόχους iPad.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Toontastic και το Telestory δωρεάν.

Δείτε επίσης το Telestory, την εφαρμογή για την δημιουργία τηλεοπτικών εκπομπών από τα παιδιά, η οποία επίσης διατίθεται δωρεάν μετά την εξαγορά της Google:

Η φιλοσοφία της Launchpad Toys είναι ότι τα παιδιά στις ΗΠΑ -όπου εδρεύει- απειλούνται από την καθιστική ζωή μπροστά στην τηλεόραση και την υπερβολική χρήση tablet. Γι’αυτό, η εταιρεία αφοσιώθηκε στην ανάπτυξη εφαρμογών που εμπλέκουν τα παιδιά σε μια δημιουργική απασχόληση που μπορεί να εξυπηρετήσει εκπαιδευτικούς, όσο και ψυχαγωγικούς σκοπούς. Αυτή την φιλοσοφία φαίνεται ότι ασπάζεται και η Google.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024