Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Smartwatch για επίσημες εμφανίσεις από την LG στο Mobile World Congress

Smartwatch για επίσημες εμφανίσεις από την LG στο Mobile World Congress

Στην καθιερωμένη έκθεση της βιομηχανίας τον Μάρτιο, στο Mobile World Congress 2015 η LG Electronics θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της σοφιστικέ και κοσμοπολίτικης εκδοχής του έξυπνου ρολογιού της. Το «αστικό» μεταλλικό LG Watch Urbane διατηρεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Watch R, έχει όμως διαφορετική όψη, με μεταλλικό ή χρυσό φινίρισμα, πιο λεπτό προφίλ και δερμάτινο λουράκι.

Στην καθιερωμένη έκθεση της βιομηχανίας τον Μάρτιο, στο Mobile World Congress 2015 (2-5 Μαρτίου) η LG Electronics θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της σοφιστικέ και κοσμοπολίτικης εκδοχής του έξυπνου ρολογιού της. Το «αστικό» μεταλλικό LG Watch Urbane διατηρεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Watch R, έχει όμως διαφορετική όψη, με μεταλλικό ή χρυσό φινίρισμα, πιο λεπτό προφίλ και δερμάτινο λουράκι.


Το LG Watch Urbane βασίζεται στο τσίπσετ της Qualcomm, Snapdragon 400 (1,2GHz) και στο Android Wear. Έχει στρογγυλή οθόνη αφής 1,3 ιντσών τεχνολογίας P-OLED (320 x 320, 245ppi) και μέγεθος 45,5 x 52,2 x 10,9mm. Έχει χωρητικότητα 4GB (eMMC) και 512MB LPDDR2, μπαταρία 410mAh και διάφορους αισθητήρες εννέα αξόνων (γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο, πυξίδα, βαρόμετρο, αισθητήρα καρδιακού παλμού PPG), δεν διαθέτει GPS και θα διατεθεί σε χρυσό ή ασημί, με προστασία από την σκόνη και την υγρασία, σύμφωνα με το πρότυπο IP67.

Παρά το γεγονός ότι το LG Watch Urbane θα παρουσιαστεί στις αρχές Μαρτίου, η LG δεν θα ανακοινώσει την τιμή του «κοσμήματός» της.

Παρεμπιπτόντως, το Apple Watch αναμένεται να διατεθεί τον Απρίλιο.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024