Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονομικές κλήσεις υπόσχεται σε μετανάστες στην Ελλάδα η Lebara

Οικονομικές κλήσεις υπόσχεται σε μετανάστες στην Ελλάδα η Lebara

Ένας εικονικός πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας που ικανοποιεί τις ανάγκες 5 εκατομμυρίων μεταναστών για επικοινωνία έρχεται στην Ελλάδα. Η Lebara χρεώνει τις κλήσεις προς Αλβανία σε σταθερά 12 λεπτά του ευρώ, προς κινητά 25 λεπτά και τα SMS 6 λεπτά και επιτρέπει την δωρεάν επικοινωνία μεταξύ των χρηστών της εφαρμογής της, Lebara Talk, για smartphone.

Ένας εικονικός πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας που ικανοποιεί τις ανάγκες 5 εκατομμυρίων μεταναστών για επικοινωνία έρχεται στην Ελλάδα. Η Lebara χρεώνει τις κλήσεις προς Αλβανία προς σταθερά 12 λεπτά του ευρώ, προς κινητά 25 λεπτά και τα SMS 6 λεπτά και επιτρέπει την δωρεάν επικοινωνία μεταξύ των χρηστών της εφαρμογής της, Lebara Talk, για smartphone. H υπηρεσία δεν επιβαρύνεται από τέλος σύνδεσης και παρέχεται δωρεάν πιστωτικό υπόλοιπο στο 25% του προπληρωμένου χρόνου.

  • Ξέρατε ότι: Ένας εικονικός πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας δεν χρησιμοποιεί υποδομή ιδιοκτησίας του, αλλά βασίζεται σε σχετική συμφωνία με πάροχο που έχει δημιουργήσει το δικό του δίκτυο για την χρήση ενός μέρος των διαθέσιμων πόρων.

Η Lebara εξυπηρετεί τους πελάτες της από ένα τηλεφωνικό κέντρο στο Λονδίνο, το οποίο αφορά όλες τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, με προσωπικό που μιλάει άπταιστα περισσότερες από 20 γλώσσες.

Η εφαρμογή Lebara talk είναι διαθέσιμη για smartphones, Android και iOS, και έχει λανσαριστεί αρχικά στις εξής έξι γλώσσες: Αγγλικά, Κινέζικα (Mandarin) Αραβικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Ινδονησιακά , με δωρεάν πιστωτικό υπόλοιπο στην λήψη( download).

O κος. Yoganathan Ratheesan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ομίλου Lebara, αναφέρθηκε στην επιλογή διάθεσης της υπηρεσίας αύξησης του προπληρωμένου χρόνου ομιλίας: «Από την εμπειρία μας γνωρίζουμε ότι δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε τραπεζικό λογαριασμό, και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος ο οποίος μας ώθησε σε συνεργασία με τα τοπικά καταστήματα που προσφέρουν την υπηρεσίες μεταφοράς μονάδων και αύξησης ορίου ομιλίας με μετρητά. Έχουμε υιοθετήσει την ίδια προσέγγιση για το Lebara Talk σε παγκόσμια βάση για να γίνει η εφαρμογή όσο το δυνατόν περισσότερο προσβάσιμη και σε κοινωνικά ασθενέστερες ομάδες».

Η εφαρμογή Lebara Talk είναι διαθέσιμη για smartphone με Android και iOS και τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι:

  • Ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει το τοπικό κατάστημα που προσφέρει τις υπηρεσίες Lebara Talk -η συναλλαγή μπορεί να γίνει με μετρητά ή με κάρτα, μέσα από την ίδια την εφαρμογή ή διαδικτυακά.
  • Η εφαρμογή δουλεύει σε όλα τα δίκτυα, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε την υφιστάμενη κάρτα SIM.
  • Ο χρήστης μπορεί να δει τις τιμές πριν κάνει μια κλήση, έτσι ώστε να ξέρει τι ξοδεύει στις διεθνείς κλήσεις.
  • Η εταιρεία παρέχει τα πακέτα Super Savers, για οικονομία στους αριθμούς που καλεί ο χρήστης τακτικά.
  • Υποστηρίζει ποιότητα κλήσεων HD μέσω WiFi.
  • Μηδενικό είναι το κόστος της συνομιλίας με άλλους χρήστες της εφαρμογής Talk.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024