Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MWC 2015: Τα καλύτερα smartphone της χρονιάς είναι... δύο

MWC 2015: Τα καλύτερα smartphone της χρονιάς είναι… δύο

Σύμφωνα με την κρίση 170 διακεκριμένων στελεχών της βιομηχανίας, αναλυτών, δημοσιογράφων και ειδικών, το iPhone 6 «ορίζει μια νέα γενιά iPhone», πρέπει όμως να μοιραστεί τον τίτλο του «καλύτερου smartphone της χρονιάς» με το LG G3, την «προσιτή τελειότητα».

Δύο smartphone μοιράστηκαν τον τίτλο του καλύτερου smartphone της χρονιάς στο Mobile World Congress 2015. Σύμφωνα με την κρίση 170 διακεκριμένων στελεχών της βιομηχανίας, αναλυτών, δημοσιογράφων και ειδικών, το iPhone 6 «ορίζει μια νέα γενιά iPhone», πρέπει όμως να μοιραστεί τον τίτλο με το LG G3, την «προσιτή τελειότητα».

«To iPhone 6 δεν είναι απλά μεγαλύτερο, είναι καλύτερο από κάθε σκοπιά. Μεγαλύτερο, κι όμως λεπτότερο. Πιο ισχυρό, εντούτοις με εξαιρετική διαχείριση της ισχύος. [..] Μια νέα γενιά iPhone καλύτερη με οποιοδήποτε μέτρο.»

«Best Smartphone of the Year» θεωρήθηκε και το LG G3 κατά την κρίση της Ένωσης GSMA (Groupe Speciale Mobile Association) στην 20η διοργάνωση Global Mobile Awards.

Το LG G3 πήρε τον τίτλο χάρη «στην εξαιρετική ποιότητα, την πληθώρα των χαρακτηριστικών του και την ευκολία που προσφέρει στο χρήστη». Οι κριτές θεώρησαν το LG G3 την «προσιτή» τελειότητα.

«Από το πρώτο του λανσάρισμα, το LG G3 έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές, από περισσότερους από 170 συνεργάτες ανά την υφήλιο, σημείωσε η GSMA κατά την ανακοίνωση του βραβείου. «Προσφέρει μία εύκολη και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης με την οθόνη 5,5 ιντσών Quad HD και την κάμερα 13 Μegapixel OIS+ με λειτουργία Laser Auto Focus. Εξοπλισμένο ταυτόχρονα με καινοτομικές λειτουργίες, όπως το Smart Keyboard, ο ανιχνευτής κίνησης, το flash για τη λήψη φωτογραφιών selfie και to Knock Code, προσφέρει με απλότητα μια άνετη, έξυπνη και ακόμα πιο ασφαλή εμπειρία χρήσης».

Το Samsung Galaxy S6 edge διακρίθηκε ως η καλύτερη συσκευή στην κατηγορία “Best New Handset, Tablet or Device”. Το βραβείο απονέμεται στην καλύτερη νέα συσκευή που παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Samsung κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο, ακολουθώντας την επιτυχία του Samsung Gear Fit το 2014.

Τα καλύτερα smartwatch στο Mobile World Congress 2015

Τα LG Watch Urbane και LG Watch Urbane LTE, τα νεότερα smartwatch της LG, απέσπασαν συνολικά 9 βραβεία από κορυφαία και αναγνωρισμένα περιοδικά της βιομηχανίας. Bραβεύτηκαν και τα δύο ως τα «καλύτερα smartwatch» της φετινής έκθεσης από πολλά φημισμένα τεχνολογικά μέσα ενημέρωσης.

  • Το LG Watch Urbane επιλέχθηκε από τα Android Authority, Android Central, PC Pro και Ubergizmo «για τον κλασσικό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του που παραπέμπει σε υψηλή ωρολογοποιία».
  • Το πρώτο παγκοσμίως smartwatch με LTE, το LG Watch Urbane LTE απέσπασε την διάκριση ‘best-of-show’ από τα Android Central, AndroidPIT, Digital Trends, Expert Reviews και TechnoBuffalo. Βραβεύτηκε επιπλέον ανάμεσα σε πολλά για την πιο δυνατή μπαταρία στην κατηγορία του, αλλά και ως το πρώτο που διαθέτει λειτουργία πληρωμών, βασισμένη στην τεχνολογία NFC.

Ο John Hoffman, CEO του GSMA Ltd. ανέφερε σχετικά με τις βραβεύσεις: «Τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους φετινούς νικητές των 20ών Global Mobile Awards. Οι νικητές που επιλέξαμε ανήκουν πλέον σε μια αγαπημένη κοινότητα καινοτόμων, πρωτοπόρων και ηγετών της κινητής, που έχουν κερδίσει τις τελευταίες δύο δεκαετίες τα πολυπόθητα αυτά βραβεία, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν συμβάλει καταλυτικά στη αναδιαμόρφωση του τρόπου επικοινωνίας του κόσμου».
LG Watch Urbane LTE

«Είναι τιμή μας το γεγονός ότι τόσοι οργανισμοί αναγνώρισαν την προσπάθεια που καταβάλαμε για την ανάπτυξη του LG G3 και των Urbane smartwatches», δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτομία, τελειοποιώντας τα premium smartphones μας και τις wearable συσκευές μας για να κάνουμε ακόμα καλύτερη τη ζωή των πελατών μας».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024