Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συνδρομητική τηλεόραση μέσω Διαδικτύου από τη Sony

Συνδρομητική τηλεόραση μέσω Διαδικτύου από τη Sony

Σε τρεις αμερικανικές πόλεις ανοίγει η αυλαία της συνδρομητικής υπηρεσίας τηλεόρασης online με streaming από την Sony, με την επωνυμία Playstation Vue. Κάτοχοι Playstation 3 και Playstation 4 σε Νέα Υόρκη, Σικάγο και Φιλαδέλφεια καλούνται να εγγραφούν στην υπηρεσία κόστους 50 έως και 70 δολαρίων, μέσω της οποίας θα μεταδίδεται περιεχόμενο από 85 συνεργαζόμενα αμερικανικά κανάλια.

Σε τρεις αμερικανικές πόλεις ανοίγει η αυλαία της συνδρομητικής υπηρεσίας τηλεόρασης online με streaming από την Sony, με την επωνυμία Playstation Vue. Κάτοχοι Playstation 3 και Playstation 4 σε Νέα Υόρκη, Σικάγο και Φιλαδέλφεια καλούνται να εγγραφούν στην υπηρεσία κόστους 50 έως και 70 δολαρίων, μέσω της οποίας θα μεταδίδεται περιεχόμενο από έως και 85 συνεργαζόμενα αμερικανικά κανάλια, με περιεχόμενο που παραδοσιακά διατίθεται μέσω της καλωδιακής τηλεόρασης.

Τα αμερικανικά μέσα αναφέρουν πως πρόκειται για ένα υπέροχο «μπουκέτο» περιεχομένου (FOX, CBS κ.ά.), εντούτοις σημειώνουν ότι έλαμψε δια της απουσίας του το ABC, δηλαδή περιεχόμενο από τα HBO, ESPN και Disney, περιεχόμενο με το οποίο οι αμερικανοί τηλεθεατές θα μπορούσαν πραγματικά «να κόψουν το καλώδιο» (της καλωδιακής τηλεόρασης) και να αρκεστούν στην υπηρεσία της Sony.

H υπηρεσία της Sony επιτρέπει, μεταξύ άλλων, την αποθήκευση των προτιμήσεων του τηλεθεατή στο cloud -αυτό σημαίνει ότι όταν παρακολουθεί μια σειρά, αποκτά πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια που προβλήθηκαν τις τελευταίες 28 ημέρες. Επίσης, χωρίς καμία κίνηση, ο τηλεθεατής μπορεί να δει εκπομπές και ταινίες που αποδείχτηκαν δημοφιλείς το τελευταίο τριήμερο.

Η Sony έκανε γνωστό ότι πριν το τέλος του έτους η υπηρεσία Playstation Vue TV θα διατεθεί σε περισσότερες αμερικανικές πόλεις. Προς το παρόν πάντως, απευθύνεται μόνο σε κατόχους των δύο τελευταίων εκδόσεων της παιχνιδομηχανής της -υπάρχουν 35 εκατομμύρια PS3 και PS4 στις ΗΠΑ-, αργότερα θα αφορά και σε κατόχους iPad.

Την ίδια στιγμή, ως «ορεκτικό πριν το κυρίως γεύμα» χαρακτηρίζεται η συμφωνία της Apple, νωρίτερα τον Μάρτιο, με την HBO για την μετάδοση του προγράμματος του HBO Now μέσω της Apple TV, χωρίς συνδρομή σε καλωδιακή ή δορυφορική υπηρεσία, με χρέωση 15 περίπου δολαρίων. Συνδρομητική τηλεόραση μέσω Διαδικτύου φέρεται να ετοιμάζει και η Apple.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024