Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καινοτόμους τρόπους επικοινωνίας μέσω Messenger αναζητά το Facebook

Καινοτόμους τρόπους επικοινωνίας μέσω Messenger αναζητά το Facebook

Να αξιοποιήσουν τον δικό του αγγελιοφόρο, τον Facebook Messenger κάλεσε τους απανταχού developer o ιδρυτής του μεγαλύτερου διαδικτυακού κοινωνικού δικτύου, Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Ο Facebook Messenger μπορεί να αποτελέσει την πλατφόρμα για την ανταλλαγή κάθε λογής μηνυμάτων, είπε.

Να αξιοποιήσουν τον δικό του αγγελιοφόρο, τον Facebook Messenger κάλεσε τους απανταχού developer o ιδρυτής του μεγαλύτερου διαδικτυακού κοινωνικού δικτύου, Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Ο Facebook Messenger μπορεί να αποτελέσει την πλατφόρμα για την ανταλλαγή κάθε λογής μηνυμάτων, είπε κατά το F8, το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών του Facebook, όπως συνέβη με το ίδιο το Facebook, όταν επιτράπηκε η ανάπτυξη Facebook apps.

Έτσι, για παράδειγμα, μια εφαρμογή για τον Facebook Messenger μπορεί να προσθέτει την κατάλληλη ηχητική επένδυση στα μηνύματα ή μια άλλη, να διαθέτει για μοίρασμα σύντομα μηνύματα υπό μορφή εικόνας σε κίνηση (animated gif). Κατά το συνέδριο έγινε αναφορά στα πρώτα αυτά app, το Ultratext και το Ditty, αντίστοιχα. Η διάθεση app για τον Messenger του Facebook αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.

Ο Μ.Ζάκερμπεργκ αναφέρθηκε επίσης στην προοπτική αξιοποίησης του Facebook Messenger για την αποστολή μηνυμάτων ή γενικότερα, την παροχή υπηρεσιών, από επιχειρήσεις σε πελάτες, αναφερόμενος στην πλατφόρμα Businesses on Messenger. Ενδεικτικά, αναφέρθηκε ένα σενάριο στο οποίο, ένας χρήστης κάνει μια αγορά online, λαμβάνει μέσω Messenger την απόδειξη και στοιχεία για την αποστολή του προϊόντος, με δυνατότητα να απαντήσει στο διαδικτυακό κατάστημα, ζητώντας για παράδειγμα, κάποια αλλαγή. Ο Ζάκερμπεργκ δήλωσε σχετικά πως, «εάν βοηθήσουμε τους ανθρώπους να επικοινωνούν πιο φυσικά με τις επιχειρήσεις θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε την ζωή σχεδόν κάθε ανθρώπου».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024