Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος κέρδισε την Smart TV Samsung 40'', προσφορά των καταστημάτων ΟΤΕ;

Ποιος κέρδισε την Smart TV Samsung 40», προσφορά των καταστημάτων ΟΤΕ;

Τα Καταστήματα ΟΤΕ πρόσφεραν σε έναν τυχερό αναγνώστη του in.gr μία SMART TV SAMSUNG UE40H5000 FHD Slim LED 40'', αξίας 389€.

Τα Καταστήματα ΟΤΕ πρόσφεραν σε έναν τυχερό αναγνώστη του in.gr μία SMART TV SAMSUNG UE40H5000 FHD Slim LED 40», αξίας 389€.

Ανακαλύψτε μια νέα πραγματικότητα σε ποιότητα Full HD και τεχνολογίας LED για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Με πιο ζωντανά χρώματα για καλύτερες εικόνες που μαγεύουν με τη φυσικότητα και το ρεαλισμό τους, χάρη στην τεχνολογία Wide Color Enhancer Plus. Δείτε ταινίες από το USB σας (σύνδεση HDMI) με τη λειτουργία Connect Share Movie και μετατρέψτε το σαλόνι σας σε κέντρο ψυχαγωγίας. Και αν είστε λάτρης του ποδοσφαίρου, μπορείτε να αισθανθείτε τον παλμό του γηπέδου με τη λειτουργία Football Mode.

Μία έξυπνη τηλεόραση υψηλών προδιαγραφών, που θα σας συναρπάσει με τις επιδόσεις της, προσφορά των καταστημάτων ΟΤΕ. Γιατί στα καταστήματα ΟΤΕ μπορείτε να βρείτε από υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ευρυζωνικές υπηρεσίες, μέχρι υπηρεσίες τηλεόρασης.

  • Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015, στα γραφεία του in.gr, Μιχαλακοπούλου 80, Ιλίσια.

  • Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί και έχει σταλεί σχετική ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου -αναμένουμε την επιβεβαίωση της αποδοχής του δώρου για την δημοσίευση του ονόματος.
  • Η κλήρωση ανέδειξε νικήτρια την κα ΣΟΦΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ, η οποία αποδέχτηκε το δώρο της.


Το σπίτι, λοιπόν, γίνεται και πάλι το σημείο συνάντησης της παρέας, το μέρος για την ψυχαγωγία όλης της οικογένειας αλλά και για την προσωπική σας χαλάρωση και διασκέδαση. Αυτό το Πάσχα τα Καταστήματα ΟΤΕ σας δίνουν ακόμα περισσότερους καλούς λόγους για να διασκεδάζετε στο σπίτι.

  • Τώρα με κάθε νέα συνδρομή OTE TV Full Pack απολαμβάνετε και πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα μόνο με 21,90€/μήνα, ενώ με παράλληλη αγορά τηλεόρασης έχετε έκπτωση 60€ στην τιμή της τηλεόρασης και παίρνετε δωροεπιταγή OTE αξίας 50€ για τις αγορές σας (η προσφορά ισχύει μέχρι τις 18/4/15 από τα καταστήματα ΟΤΕ. Η υπηρεσία OTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 12μηνη παραμονή. Η τιμή ισχύει για κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.ote.gr.

Όροι διαγωνισμού

  • Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το in.gr για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους από τον ΟΤΕ.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία στην φόρμα του διαγωνισμού.
  • Ο τυχερός/-ρή θα πρέπει να απαντήσουν στο e-mail του in.gr εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024