Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η μεγαλύτερη ληστεία smartphone» απέτυχε στην Ινδία

«Η μεγαλύτερη ληστεία smartphone» απέτυχε στην Ινδία

Φορτηγό της Samsung Electronics προς συνεργαζόμενο εργοστάσιο στο Νότιο Δελχί επιχείρησαν να κλέψουν τέσσερις ληστές στην Ινδία την 1η Απριλίου, προσδοκώντας ότι μετέφερε Samsung Galaxy S6  και Samsung Galaxy S6 edge.

Φορτηγό της Samsung Electronics από τον διεθνή αερολιμένα Gandhi προς συνεργαζόμενο εργοστάσιο στο Νότιο Δελχί και συγκεκριμένα στην Νόιντα, Ούταρ Πραντές επιχείρησαν να κλέψουν τέσσερις ληστές στην Ινδία την 1η Απριλίου, προσδοκώντας ότι μετέφερε Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 1ης Απριλίου, οι ληστές κατάφεραν να σταματήσουν το φορτηγό, γροθοκόπησαν οδηγό και συνοδηγό και έφυγαν απενεργοποιώντας το σήμα εντοπισμού τους μέσω GPS. Εντούτοις, δεν κατάφεραν να πάνε μακριά αφού λίγο αργότερα συνελήφθησαν.

Αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι οι ληστές προσδοκούσαν ότι το φορτηγό θα ήταν γεμάτο από τα δύο κορυφαία smartphone της Samsung αξίας έως και 1100 ευρώ έκαστο, έμειναν όμως άφωνοι όταν πληροφορήθηκαν ότι η λεία τους δεν θα ήταν το ίδιο εύκολα ρευστοποιήσιμη, αφού επρόκειτο για μητρικές πλακέτες και εξαρτήματα που θα αξιοποιούνταν στην συναρμολόγηση των νέων smartphones στο εργοστάσιο όπου προορίζονταν, την οποία είχε προαναγγείλει μια εβδομάδα νωρίτερα εκπρόσωπος της κορεάτικης εταιρείας. Οι προπαραγγελίες των Galaxy S6/S6 edge είχαν ξεκινήσει και ήταν λογικό να θεωρήσει κανείς ότι αυτή ήταν «η πρώτη φουρνιά» των συσκευών που θα εξυπηρετούσαν τους πρώτους πελάτες στην Ινδία. Εάν οι ληστές κατόρθωναν να ξεφύγουν και εάν πράγματι το φορτηγό ήταν φορτωμένο S6, θα επρόκειτο για την μεγαλύτερη ληστεία smartphone, σημειώνει ο εγχώριος Τύπος. Η αξία του εξοπλισμού που μετέφερε το φορτηγό πάντως, ξεπερνούσε τα 3,7 εκατομμύρια ευρώ.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024