Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Sony: Θα φτιάχνουμε smartphone ικανά να ανταγωνιστούν Samsung και Apple

Sony: Θα φτιάχνουμε smartphone ικανά να ανταγωνιστούν Samsung και Apple

Τα αποκαλυπτήρια ενός smartphone 5,2'' υψηλών προδιαγραφών από αλουμίνιο έκανε τη Δευτέρα 20 Απριλίου η Sony Corp, παρά το γεγονός ότι από τον Φεβρουάριο παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να κλείσει το τμήμα smartphone. «Θα εστιάσουμε στο υψηλότερο τμήμα της αγοράς smartphone», θα «χτυπήσουμε» Samsung και Apple, δηλώνει ο επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Sony, κατά την επίσημη πρώτη του Xperia Z4.

Τα αποκαλυπτήρια ενός smartphone 5,2» υψηλών προδιαγραφών από αλουμίνιο έκανε τη Δευτέρα 20 Απριλίου η Sony Corp, παρά το γεγονός ότι από τον Φεβρουάριο παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να κλείσει το τμήμα smartphone. «Θα εστιάσουμε στο υψηλότερο τμήμα της αγοράς smartphone», θα «χτυπήσουμε» Samsung και Apple, δηλώνει ο επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Sony, κατά την επίσημη πρώτη του Xperia Z4.

Τον Φεβρουάριο, η Sony είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να προχωρήσει στην εσωτερική αναδιάρθρωση της εταιρείας, παραμερίζοντας κατά κάποιο τρόπο την αγορά των κινητών τηλεφώνων και εστιάζοντας κυρίως σε προϊόντα που θεωρεί πιο επιτυχή και επικερδή, όπως τα βιντεοπαιχνίδια και οι αισθητήρες που προορίζονται για κάμερες.

Τώρα, ο Χιρόκι Τοτόκι, επικεφαλής του τμήματος των κινητών τηλεφώνων της εταιρείας, δήλωσε ότι στόχος της Sony είναι να «χτυπήσει» τους αντιπάλους της, όπως η Samsung Electronics Co Ltd και η Apple Inc, στην αγορά των high end κινητών τηλεφώνων.

«Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία τιμών στα smartphones, που ξεκινούν από 100
δολάρια και τα high end φτάνουν έως και τα 1.400 δολάρια», δήλωσε ο
ίδιος σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
«Εμείς θέλουμε να εστιάσουμε στο άνω άκρο», πρόσθεσε.

To Z4 θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενώ θα ενσωματώνει οθόνη 5,2 ιντσών και θα είναι ελαφρώς πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, το Z3. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται επίσης κάμερα 20Mpixel, τετραπύρηνος επεξεργαστής και Google Android v5.0 (Lollipop). Στην ιαπωνική αγορά θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής πότε πρόκειται να γίνει διαθέσιμο το νέο Z4 στην ευρωπαϊκή αγορά.

Reuters

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024