Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μηνύματα από οποιονδήποτε θα μπορούν να δέχονται οι χρήστες του Twitter

Μηνύματα από οποιονδήποτε θα μπορούν να δέχονται οι χρήστες του Twitter

Την επικοινωνία κατ'ιδίαν στο Twitter ακόμα και μεταξύ αγνώστων επιτρέπει από την 21η Απριλίου το Twitter. Μέχρι τώρα, για να ανοίξει μια ιδιωτική συζήτηση θα έπρεπε ο ένας χρήστης «να ακολουθεί» τον άλλο.

Την επικοινωνία κατ’ιδίαν στο Twitter ακόμα και μεταξύ αγνώστων επιτρέπει από την 21η Απριλίου το Twitter. Μέχρι τώρα, για να ανοίξει μια ιδιωτική συζήτηση θα έπρεπε ο ένας χρήστης «να ακολουθεί» τον άλλο.

Για να στείλει κανείς ένα ιδιωτικό μήνυμα (direct message, DM) σε έναν χρήστη του Twitter θα πρέπει o παραλήπτης να τον ακολουθεί (follow). Στο εξής, οι χρήστες της υπηρεσίας θα μπορούν να δέχονται μηνύματα από οποιονδήποτε, εάν όμως το επιλέξουν αλλάζοντας την προεπιλογή από τις Ρυθμίσεις.

Για να αρχίσετε να δέχεστε μηνύματα ακόμα και από ανθρώπους που δεν ακολουθείτε στο Twitter, επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας, Settings, Security and Privacy, και από την κεντρική στήλη στο κάτω μέρος επιλέξτε «Receive Direct Messages from anyone».

H δυνατότητα αποστολής ιδιωτικών μηνυμάτων προϋπήρχε για κάποιους λογαριασμούς με πιστοποίηση αυθεντικής ταυτότητας (Twitter Verified).

  • Πάντως, ποιος μπορεί να στείλει ιδιωτικό μήνυμα σε ποιον παραμένει μυστήριο ή τουλάχιστον πρέπει να υπόκειται σε έλεγχο. Κι αυτό καθώς, χρήστες ανακαλύπτουν ότι συνεχίζουν να δέχονται DM ακόμα και όταν έχουν πάψει πλέον να ακολουθούν έναν χρήστη -συνίσταται η διαγραφή όλων των DΜ με το ίδιο πρόσωπο για να διακοπεί η μονόδρομη επικοινωνία.

Ξέρετε ότι: Η Facebook Inc. εγκαινίασε το Messenger.com Αυτόνομη εφαρμογή επικοινωνίας που μπορεί να αξιοποιηθεί από τον browser αποτελεί πλέον ο Messenger του Facebook. Η εταιρεία εγκαινιάζει το messenger.com και καλεί τα μέλη του να κάνουν login με τα στοιχεία εισόδου που χρησιμοποιούν στο facebook.com.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024