Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Heroes of the Storm στο MOBA event που διοργάνωσε η Media Markt με live twitter αναμετάδοση σε Meerkat & Periscope

Το Heroes of the Storm στο MOBA event που διοργάνωσε η Media Markt με live twitter αναμετάδοση σε Meerkat & Periscope

Το Heroes of the Storm, ένα από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια για το 2015 ήταν το κέντρο του ενδιαφέροντος στο σημαντικότερο φετινό MOBA event. Τη διοργάνωση είχε αναλάβει η Media Markt, αναγνωρισμένη ως η κορυφαία εταιρεία στην Ευρώπη σε πωλήσεις ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, με μεγάλη γκάμα από games για όλες τις κονσόλες, σε συνεργασία με το  GameOver.gr.

Το Heroes of the Storm, ένα από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια για το 2015 ήταν το κέντρο του ενδιαφέροντος στο σημαντικότερο φετινό MOBA event. Τη διοργάνωση είχε αναλάβει η Media Markt, αναγνωρισμένη ως η κορυφαία εταιρεία στην Ευρώπη σε πωλήσεις ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, με μεγάλη γκάμα από games για όλες τις κονσόλες, σε συνεργασία με το GameOver.gr.

Το Σάββατο 18 Απριλίου το Heroes of the Storm, το νέο συναρπαστικό MOBA παιχνίδι της Blizzard έκανε την εμφάνιση του στο κατάστημα της Media Markt στη Λ. Συγγρού. Εκεί οι φίλοι της εταιρείας και φανατικοί των παιχνιδιών είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο πολυαναμενόμενο game.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κάποιοι extra τυχεροί, κατόπιν κλήρωσης, κέρδισαν πλούσια δώρα, από ποντίκια και σακίδια μέχρι τηλεόραση 42, ενώ σε όλους δόθηκαν beta keys για να απολαύσουν δωρεάν το Heroes of the Storm.

Η Media Markt είχε προνοήσει όμως και για αυτούς που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν και ως πρωτοπόρος, φρόντισε το event να αναμεταδοθεί ζωντανά στο Twitter μέσω των πιο hot applications “Periscope” & “Meerkat».

Αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας καινούριας εποχής γεμάτη gaming events στα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών Μedia Markt. Οι φίλοι της mediamarkt θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν σε και να γνωρίσουν τα σημαντικότερα games από κοντά.

Media Markt

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024