Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αιτήσεις για να «ανακαλύψετε την Vodafone» επί 24 μήνες

Αιτήσεις για να «ανακαλύψετε την Vodafone» επί 24 μήνες

H Vodafone εφαρμόζει το πρόγραμμα Discover Vodafone και στην Ελλάδα, με το οποίο καλεί
απόφοιτους ή τελειόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών ή Μεταπτυχιακών προγραμμάτων με βαθμό πτυχίου από 7/10 και άνω, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, σε εξέλιξη ή ολοκληρωμένο και μικρή εργασιακή εμπειρία, να εργαστούν επί 24 μήνες σε διαφορετικά τμήματα της εταιρείας.

Η Vodafone για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, μέσω του προγράμματος Graduate με την επωνυμία «Discover Vodafone», προτείνει σε απόφοιτους ή τελειόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών Μεταπτυχιακών προγραμμάτων να γνωρίσουν το χώρο των τηλεπικοινωνιών, έναν «συναρπαστικό», όπως τον χαρακτηρίζει, τομέα. Η Vodafone κάνει επίσης λόγο για «μια αξέχαστη επαγγελματική εμπειρία».

Συγκεκριμένα, η Vodafone εφαρμόζει το πρόγραμμα αυτό και στην Ελλάδα, με το οποίο καλεί απόφοιτους ή τελειόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών ή Μεταπτυχιακών προγραμμάτων με βαθμό πτυχίου από 7/10 και άνω, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε εξέλιξη ή ολοκληρωμένο και εργασιακή εμπειρία μικρότερη από 2 χρόνια, να εργαστούν επί 24 μήνες σε διαφορετικά τμήματα της εταιρείας.

Το 2015 θα επιλεχθούν 12 υποψήφιοι, οι οποίοι τους δυο πρώτους μήνες θα απασχοληθούν σε κατάστημα της Vodafone και στο τηλεφωνικό κέντρο. Στη συνέχεια καλούνται να αναλάβουν δυο έργα διάρκειας πέντε μηνών το καθένα. Τον δεύτερο χρόνο αποκτούν συγκεκριμένο ρόλο σε κάποια από τις διευθύνσεις της εταιρίας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, εργάζονται στα κεντρικά γραφεία της Vodafone στο Χαλάνδρι ή σε κάποιο από τα υπόλοιπα κτίρια της Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Discover Vodafone» και να γίνουν μέρος της δυναμικής ομάδας της Vodafone, υποβάλλοντας την υποψηφιότητά τους μέχρι τις 15 Μαΐου, στην ιστοσελίδα www.vodafone.gr/discover

Πάντως, δεν αναφέρονται πληροφορίες σχετικά με πιθανές αποδοχές από την διετή αυτή πλήρη απασχόληση. Στην σελίδα του προγράμματος στο vodafone.com αναφέρεται ότι «θα συζητηθεί» κατά την συνέντευξη μετά την υποβολή της αίτησης.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024