Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολοήμερη εκδήλωση για τις επιχειρησιακές λύσεις της Dell στην Αθήνα

Ολοήμερη εκδήλωση για τις επιχειρησιακές λύσεις της Dell στην Αθήνα

Το Dell Solutions Tour 2015 είναι μια πανευρωπαϊκή περιοδεία τεχνολογίας της Dell. Η Dell επισκέπτεται την Αθήνα την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 σε μια ολοήμερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τεχνολογίες αιχμής και οι «συναρπαστικές προοπτικές τους, με στόχο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν περισσότερα και να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στις προκλήσεις τους».

Το Dell Solutions Tour 2015 είναι μια πανευρωπαϊκή περιοδεία τεχνολογίας της Dell. Η Dell επισκέπτεται την Αθήνα την Πέμπτη 21 Μαΐου σε μια ολοήμερη εκδήλωση (9:00-18:00) που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τεχνολογίες αιχμής και οι «συναρπαστικές προοπτικές τους, με στόχο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν περισσότερα και να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στις προκλήσεις τους».

Στην εκδήλωση συμμετέχουν στρατηγικοί συνεργάτες της Dell αλλά και ελληνικές εταιρείες που ανήκουν στο δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect.

Ειδικότερα το Dell Solutions Tour 2015 περιλαμβάνει:

  • Παρουσιάσεις και συζητήσεις για τις τάσεις στη φορητότητα, το cloud, την ασφάλεια και τις τεχνολογίες big data
  • Live demo και παρουσιάσεις των προϊόντων της Dell και συζήτηση με ειδικούς της Dell
  • Πλούσια ημερήσια ατζέντα, με θεματολογία που καλύπτει ευρύ φάσμα τομέων και τεχνολογιών και ευκαιρία συμμετοχής των προσκεκλημένων σε ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος
  • Γόνιμες συναντήσεις με τους Platinum Χορηγούς Intel και Microsoft καθώς επίσης και άλλους στρατηγικούς συνεργάτες της Dell.

Δείτε ένα βίντεο από την περιοδεία της Dell το 2014.

    Από την πλευρά των εκθετών, πλήθος συνεργατών της Dell θα παρουσιάσουν τις δικές τους λύσεις, βασισμένες στις καινοτομίες της Dell, θα μοιραστούν τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία τους με τους επισκέπτες και κυρίως, να συζητήσουν σχετικά με έργα που σχεδιάζουν ή βρίσκονται στο στάδιο υλοποίησης.

    Παρακολουθώντας την εκδήλωση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην ολοκληρωμένη έκθεση επιχειρησιακών λύσεων της Dell και των συνεργατών της, αλλά και να ενημερωθούν για τις νεότερες τάσεις του κλάδου, μέσα από μια σειρά από ομιλίες και παρουσιάσεις αναγνωρισμένων ειδικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

    Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα αναπτυχθούν θέματα όπως:

    • Το Internet of Things, όπως γίνεται πραγματικότητα από την Dell.
    • Η απλοποίηση και η διασφάλιση εφαρμογών και υπηρεσιών στο cloud, μέσω των νέων εργαλείων και υπηρεσιών της Dell Security.
    • Οι ολοκληρωμένες ασφαλείς και διαχειρίσιμες λύσεις για virtual desktop και η μετάβαση σε ένα μοντέρνο data center.
    • Τα big data analytics πρακτικά και οι τρόποι που μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν καλύτερα, αλλά και να προβλέψουν, τις ανάγκες των πελατών τους.

    In.gr Τεχνολογία

    Sports in

    Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

    Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Δευτέρα 06 Μαϊου 2024