Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διευρυμένος ο ρόλος της τεχνολογίας στις επιχειρήσεις, κατά την Dell

Διευρυμένος ο ρόλος της τεχνολογίας στις επιχειρήσεις, κατά την Dell

Ο επικεφαλής της Dell για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής βρέθηκε στην Αθήνα στις 21 Μαΐου, στον δεύτερο σταθμό της περιοδείας των φορτηγών που κουβαλούν τις ολοκληρωμένες λύσεις της Dell. Εξοπλισμός υποδομών, εντυπωσιακά πολλές διαφορετικές επιλογές client και υπηρεσίες υποστήριξης, διαχείρισης και συντήρησης συστημάτων συμπληρώνονται από λογισμικό, προστασία δεδομένων και λύσεις για την ασφάλεια, καθιστώντας την Dell ικανή για συνολικές προτάσεις σε επιχειρήσεις.

Ο επικεφαλής της Dell για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής βρέθηκε στην Αθήνα στις 21 Μαΐου, στον δεύτερο σταθμό της περιοδείας των φορτηγών που κουβαλούν τις ολοκληρωμένες λύσεις της Dell. Εξοπλισμός υποδομών, εντυπωσιακά πολλές, διαφορετικές, επιλογές client και υπηρεσίες υποστήριξης, διαχείρισης και συντήρησης συστημάτων συμπληρώνονται από λογισμικό, προστασία δεδομένων και λύσεις για την ασφάλεια, καθιστώντας την Dell ικανή για συνολικές προτάσεις σε επιχειρήσεις.
Το Dell Solutions Tour 2015 που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, κρίνοντας από την συμμετοχή, στην Αθήνα αποτελεί το πανευρωπαϊκό roadshow τεχνολογίας της Dell, που έφτασε στην Αθήνα μετά από χρόνια.

Την εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών πραγματοποίησε ο κ. Aongus Hegarty, President, Dell EMEA. Ο κ. Hegarty αναφέρθηκε στον μετασχηματισμό που λαμβάνει χώρα στον κλάδο της τεχνολογίας με την επίδραση νέων τάσεων όπως: η δημιουργία εντυπωσιακά μεγάλου όγκου δεδομένων, η ανάπτυξη του cloud computing και η κρισιμότητα του τομέα της ασφάλειας. Ο μετασχηματισμός αυτός προάγει το ρόλο της τεχνολογίας και τη συμβολή της στην χάραξη της στρατηγικής των επιχειρήσεων.

Επίσης εξήγησε πώς η Dell, ακούγοντας τους πελάτες της, αναγνωρίζει τις σημαντικότερες προκλήσεις τους που αφορούν στις ανάγκες εκσυγχρονισμού των συστημάτων ΙΤ, εξαγωγής χρήσιμων συμπερασμάτων από τα εταιρικά δεδομένα, υποστήριξης της παραγωγικότητας των εργαζομένων και ασφάλειας σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι.

Η κ. Hegarty ολοκλήρωσε την ομιλία του αναφέροντας την ηγετική θέση της Dell σε παγκόσμιο επίπεδο και την αξία των λύσεων της εταιρείας για τους συνεργάτες της στο κανάλι.


Δείτε στοιχεία από την ομιλία του κ.Hegarty.

Παρουσιάζοντας την άποψή της για τη βελτιστοποίηση των υποδομών ΙΤ για τις επιχειρήσεις, η Dell αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της νεότερης γενιάς των Dell PowerEdge servers και των συστημάτων PowerEdge FX αλλά και του Dell PowerEdge VRTX, το οποίο χαρακτηρίζεται συχνά ως «ένα ολόκληρο data center σε ένα κουτί», ένα σύστημα που παρουσιάστηκε πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2013.

Επίσης, οι επισκέπτες γνώρισαν τις λύσεις υποδομών storage της Dell καθώς και τις προτάσεις της εταιρείας για τον εκσυγχρονισμό και μετασχηματισμό των δικτυακών υποδομών.

Στο Dell Solutions Tour παρουσιάστηκαν ενότητες για τα επιχειρηματικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η προσέγγιση της Dell στην ασφάλεια, την αξιοποίηση τεχνολογιών cloud, τις λύσεις OEM και τα περιβάλλοντα virtual desktop.

Οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από τους platinum χορηγούς του Dell Solutions Tour, Intel και Microsoft, καθώς και από τη VMware (η οποία υποστήριξε χορηγικά την εκδήλωση ως Gold χορηγός).

Στον εκθεσιακό χώρο της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά και να πραγματοποιήσουν γόνιμες συζητήσεις με τοπικούς συνεργάτες της Dell στην Ελλάδα, μέλη του δικτύου Dell PartnerDirect οι οποίοι υποστήριξαν χορηγικά την εκδήλωση. Πρόκειται για τις εταιρείες Active, Amplus, Byte, Infinitum, InfoQuest, Oktabit και Space Hellas, οι οποίοι παρουσίασαν τις λύσεις που προσφέρουν στην αγορά και βασίζονται στην καινοτομία της Dell.

Το Dell Solutions Tour συνεχίζεται με σταθμούς σε 16 ακόμα πόλεις.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024