Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα πνοή σε παλαιότερα iPhone και iPad αναμένεται να δώσει το iOS 9

Νέα πνοή σε παλαιότερα iPhone και iPad αναμένεται να δώσει το iOS 9

Την δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου αναμένουν πολλοί χρήστες παλαιότερων εκδόσεων iPhone και iPad, μετά την διαρροή της πληροφορίας ότι στο ετήσιο συνέδριο των προγραμματιστών της, η Apple θα παρουσιάσει την επόμενη έκδοση του iOS που θα τρέχει στις συσκευές τους χωρίς προβλήματα σταθερότητας και bug.

Την δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου αναμένουν με αγωνία πολλοί χρήστες παλαιότερων εκδόσεων iPhone και iPad, μετά την διαρροή της πληροφορίας ότι στο ετήσιο συνέδριο των προγραμματιστών της, η Apple θα παρουσιάσει την επόμενη έκδοση του iOS που θα τρέχει στις συσκευές τους χωρίς προβλήματα σταθερότητας και bug.

Το iPhone 4S και το πρώτο iPad mini είναι μεταξύ των παλαιότερων συσκευών που θα μπορούν να αναβαθμιστούν στο iOS 9, μεταφέρει το 9to5mac.com. Μάλιστα, η Apple φέρεται να έχει αναδιαμορφώσει την ανάπτυξη του συστήματος έτσι ώστε ο πυρήνας του να εκτελείται σε παλαιότερες συσκευές με τσιπ A5 (iPad mini, iPad 2, iPhone 4S, iPod 5ης γενιάς) και πάνω σε αυτόν να προστίθενται λειτουργίες που μπορούν επίσης να εκτελεστούν.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για δραστικό περιορισμό των νέων λειτουργιών που θα φέρει σε iPad και iPhone το iOS 9 κι αυτό καθώς, η εταιρεία επέλεξε την ποιότητα αντί της ποσότητας. Η ευρύτερα διαδεδομένη ερμηνεία της πρακτικής που ακολουθεί η Apple, θέλει την εταιρεία εσκεμμένα να καθιστά λιγότερο χρήσιμες -αν όχι ασταθείς- τις παλαιότερες εκδόσεις των φορητών συσκευών της σε μελλοντική έκδοση του λειτουργικού τους συστήματος ώστε να εξωθήσει τους χρήστες στην αγορά του νεότερου μοντέλου. Εντούτοις, δεν μπορεί παρά να επιζητά την ισορροπία αφού πρόκειται για συσκευές ιδιαίτερα υψηλού κόστους, αν και διατηρούν επίσης ψηλά την τιμή μεταπώλησής τους. Εάν η Apple ξαναδώσει πνοή σε παλαιότερα iPhone και iPad με το iOS 9 τότε οι συνέπειες θα είναι σημαντικές, τόσο στην αφοσίωση των πελατών της, όσο και στην αγορά από πρώτο και δεύτερο χέρι.

To WWDC’15 (WorldWide Developer Conference) θα διεξαχθεί στο Σαν Φρανσίσκο από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου 2015.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024