Στην πλατφόρμα SenseOne

Το Ίντερνετ των Πραγμάτων σε επαγγελματικά κτίρια από τον Όμιλο Printec

Το Ίντερνετ των Πραγμάτων σε επαγγελματικά κτίρια από τον Όμιλο Printec
Ο Όμιλος Printec ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την εταιρεία SenseOne με σκοπό την παροχή καινοτομικών λύσεων Internet of Things που απευθύνονται σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς (τράπεζες, τηλεπικοινωνίες, αλυσίδες λιανικού εμπορίου, εμπορικά κέντρα/malls, facilities management, βιομηχανία, νοσοκομεία, κ.α.) για τη μείωση του κόστους λειτουργίας και συντήρησης επαγγελματικών κτιρίων και εγκαταστάσεων.

Η SenseOne έχει αναπτύξει την πλατφόρμα λογισμικού βασισμένη στο cloud με την επωνυμία buildingSense. Χάρη στην πλατφόρμα αυτή, επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και φυσικού αερίου σε συνδυασμό με τη βελτιστοποίηση της χρήσης των κτιριακών υποδομών (δίκτυα υπολογιστών, ανελκυστήρες, συστήματα CCTV, access control κ.λ.π.), υποστηρίζει η εταιρεία.

Το buildingSense έχει λάβει το “Business IT Excellence 2014 - Best Energy Efficiency Software Award” και το “2015 Environmental Silver Award” για τη μείωση κόστους και τη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος που προσφέρει σε μεγάλες εταιρείες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Διαβάστε στο tech.in.gr:
Μέχρι το τέλος του 2015, ο όμιλος Printec σχεδιάζει την εμπορική προώθηση του buildingSense στις 15 χώρες της Νοτιανατολικής Ευρώπης -ο Όμιλος διαθέτει θυγατρικές σε Αλβανία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κόσοβο, Κροατία, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Ουκρανία, Π.Γ.Δ.Μ., Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία και Τσεχία.

Ο Όμιλος Printec δραστηριοποιείται στον τομέα των Λύσεων Αυτοματισμού Συναλλαγών ως Systems Integrators στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν στους τομείς του Αυτοματισμού Συναλλαγών, Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων, Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων κτλ., σε συνεργασία με εταιρίες όπως NCR, VeriFone, Tonbeller, Oracle, κ.ά..


In.gr Τεχνολογία

Ειδήσεις:  Περισσότερες ειδήσεις

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: