Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Messenger και για τους χρήστες που δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook

Messenger και για τους χρήστες που δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook

Την δυνατότητα να ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω Διαδικτύου με τον Facebook Messenger χωρίς προαπαιτούμενο την εγγραφή στο κοινωνικό της δίκτυο, ανακοίνωσε η Facebook Inc.

Την δυνατότητα να ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω Διαδικτύου με τον Facebook Messenger χωρίς προαπαιτούμενο την εγγραφή στο κοινωνικό της δίκτυο, ανακοίνωσε η Facebook Inc. Χρήστες στις ΗΠΑ, το Περού και την Βενεζουέλα μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία μηνυμάτων, με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του τηλεφώνου τους χωρίς να έχουν λογαριασμό στο Facebook.

Οι χρήστες του «αγγελιοφόρου» του Facebook θα μπορούν να στείλουν μηνύματα σε άλλους χρήστες της υπηρεσίας, να κάνουν κλήσεις φωνής και βίντεο, να συμμετέχουν σε ομαδικές συζητήσεις, να ανταλλάσσουν φωτογραφίες και βίντεο, στίκερ κ.ά.

Παρά το γεγονός ότι ο Messenger θα εξυπηρετεί και χρήστες που δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook θα τους επιτρέπει να βρουν τα στοιχεία επικοινωνίας των προσώπων που θέλουν να επικοινωνήσουν, ψάχνοντας στο Facebook. Οι χρήστες που δεν είναι Facebook θα ανεβάζουν τις επαφές τους στον Messenger και η υπηρεσία θα τους αναζητά με κριτήριο το τηλέφωνό τους.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024