Δευτέρα 13 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στην Microsoft Hellas

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στην Microsoft Hellas

Φοιτητές και απόφοιτους πανεπιστημιακών σχολών Διοίκησης, Πληροφορικής & Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών καλεί η Microsoft Hellas να συμμετέχουν σε πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στους τομείς των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και «σε τεχνικές θέσεις», χωρίς ωστόσο να δίνει επαρκείς διευκρινίσεις για το περιεχόμενο του προγράμματος.

Η Microsoft Ελλάς, η οποία για μια ακόμη χρονιά διακρίθηκε ως μια από τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης που θα διαρκέσει 3-6 μήνες.

Στο πρόγραμμα αυτό, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν τελειόφοιτοι και απόφοιτοι (έως 12 μήνες από την ημερομηνία αποφοίτησης) καθώς και κάτοχοι μεταπτυχιακού ανώτατων πανεπιστημιακών σχολών (Α.Ε.Ι.) Διοίκησης, Πληροφορικής, και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

«Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, είναι να βοηθήσει τους νέους που εισέρχονται σήμερα στην αγορά, να αποκτήσουν εμπειρία και να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες, που είναι απαραίτητες σε μια αγορά, η οποία είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Η Ματίνα Χατζηπαύλου, επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Director) της Microsoft Ελλάς δηλώνει πως «Η στήριξη των νέων ειδικά στη δύσκολη εποχή που διανύουμε στη χώρα μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Microsoft Ελλάς. Σκοπός μας, μέσω του προγράμματος αυτού, είναι να παρέχουμε στους φοιτητές τα κατάλληλα εφόδια και τις απαραίτητες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας, η εταιρεία παραπέμπει στις ακόλουθες διευθύνσεις. Η λήξη υποβολής βιογραφικών είναι στις 15 Ιουλίου 2015.
Για πρακτική άσκηση σε θέσεις πωλήσεων
Για πρακτική άσκηση σε θέσεις μάρκετινγκ
Για πρακτική άσκηση σε τεχνικές θέσεις

Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr

Πρακτική άσκηση στη WIND επί δύο τουλάχιστον μήνες για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 θεσπίζονται 15 θέσεις πρακτικής άσκησης σε δομές της εταιρείας.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ισοφάρισαν οι Νάγκετς και έδωσαν… χρώμα στη σειρά (vid)

Η τριπλέτα Γιόκιτς, Μάρει και Γκόρντον οδήγησαν τους Νάγκετς στη νίκη και την ισοφάριση της σειράς σε 2-2 απέναντι στους Τίμπεργουλβς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Μαϊου 2024