Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Χίλια πεντακόσια λεπτά ομιλίας και 1500MB από την Wind έως τις 7 Ιουλίου

Δωρεάν επικοινωνία προς όλους τους συνδρομητές της προσφέρει από την 1η και ως και την 7η Ιουλίου 2015 και η WIND. Προηγήθηκαν Vodafone, hellas online και Cosmote.

Δωρεάν επικοινωνία προς όλους τους συνδρομητές της προσφέρει από την 1η και ως και την 7η Ιουλίου 2015 και η WIND. Προηγήθηκαν Vodafone, hellas online και Cosmote.

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου WIND, ιδιώτες και επαγγελματίες (για τους εταιρικούς συνδρομητές έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα), καθώς και συνδρομητές ΚαρτοΣύνδεσης και Καρτοκινητής WIND & Q και περιλαμβάνει 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους και 1500 ΜΒ για πλοήγηση στο Internet.

Η προσφορά δεν είναι ενεργοποιημένη αυτόματα για όλους. Ενεργοποιείται με δωρεάν γραπτό μήνυμα, το οποίο δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ισχύει επίσης για όσους συνδρομητές WIND έχουν συνδυαστικά προγράμματα κινητής & σταθερής. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες.

Για αναλυτικές πληροφορίες για την ενεργοποίηση της προσφοράς η εταιρεία παραπέμπει στο wind.gr, στη σελίδα της στο Facebook (www.facebook.com/WindHellas) καθώς και στο 1260 (από κινητό WIND).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024