Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πληροφορίες πτήσεων από τον ATH Messenger

Πληροφορίες πτήσεων από τον ATH Messenger

O Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών επιτρέπει στους ταξιδιώτες να ενημερώνονται για την πτήση τους αποστέλλοντας μέσω του app ATH Messenger ένα μήνυμα στο Inbox του αερολιμένα με την πτήση με την οποία πρόκειται να ταξιδέψουν. Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο από το αεροδρόμιο είναι δωρεάν, μέσω Wi-Fi.

«Mια καινοτομία διεθνώς στον αεροδρομιακό τομέα», χαρακτηρίζει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών την νέα εφαρμογή, ATH Messenger. Ο χρήστης καλείται να αξιοποιήσει το Facebook Messenger από το κινητό, το tablet ή το laptop, ώστε να ενημερώνεται live για την πτήση του με τη χρήση των hashtag (#) και λέξεων κλειδιά, όπως flight & αριθμός πτήσης. Ο χρήστης καλείται να στείλει ένα μήνυμα μέσω Facebook με την κατάλληλη λέξη κλειδί στο inbox της σελίδας του αεροδρομίου.

Για τη λειτουργία του ATH Messenger, έχει δημιουργηθεί η σελίδα www.facebook.com/ATHmessenger πέραν της υπάρχουσας επίσημης σελίδας που διατηρεί ο Διεθνές Αερολιμένας Αθηνών στο Facebook –www.facebook.com/ATHairport

  • Περισσότερες πληροφορίες για το ATH Messenger θα βρείτε στο βοηθό περιήγησης Help Guide: http://goo.gl/IL3BTb

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ανακοίνωσε επίσης δωρεάν και απεριόριστη παροχή Wi-Fi ασύρματης πρόσβασης στους χώρους του αεροδρομίου μέσω του δικτύου του ATH Free.

  • Ξέρατε ότι: Το Travel App είναι μια εφαρμογή που διατίθεται δωρεάν και «βοηθά τους Ευρωπαίους καταναλωτές, όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν κατεβάσει την εφαρμογή από: Για Android (Google Play Store) https://goo.gl/lyjpgH – για iOS (Apple AppStore) https://goo.gl/ON5nNS – για Windows Phone (Windows Apps+GamesStore) http://goo.gl/mj6RbK

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024