Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Microsoft καλεί σε αναβάθμιση όχι μόνο των Windows αλλά και του κόσμου

H Microsoft καλεί σε αναβάθμιση όχι μόνο των Windows αλλά και του κόσμου

Με αφορμή την κυκλοφορία των Windows 10, η Microsoft ενθαρρύνει τους χρήστες να μοιραστούν πώς σκοπεύουν να πετύχουν το #UpgradeYourWorld και να ψηφίσουν ένα διεθνή μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που θα λάβει μια δωρεά, χρησιμοποιώντας απλά το #UpgradeYourWorld και ψηφίζοντας στο Instagram, στο Facebook ή στο Twitter.

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποδέχτηκαν τα Windows 10, σε εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν σε 13 χώρες, ενώ κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, μέσα από μια νέα πρωτοβουλία, χρήστες και επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη διαφορά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Microsoft ενθαρρύνει τους χρήστες να μοιραστούν πώς σκοπεύουν να πετύχουν το #UpgradeYourWorld και να ψηφίσουν ένα διεθνή μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που θα λάβει μια δωρεά, χρησιμοποιώντας απλά το #UpgradeYourWorld και ψηφίζοντας στο Instagram, στο Facebook ή στο Twitter. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2015, οι χρήστες θα αποκτήσουν την δυνατότητα να προτείνουν έναν τοπικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Σάτια Ναντέλλα την μεγάλη ημέρα, στις 29 Ιουλίου 2015 βρισκόταν στο Ναϊρόμπι, στην Κένυα. Δείτε φωτογραφίες για τα Windows 10 της 29ης Ιουλίου 2015:

Windows 10: «Τα καλύτερα Windows που δημιουργήθηκαν ποτέ»

Η Microsoft επιχειρηματολογεί ότι «τα Windows 10 είναι τα καλύτερα Windows που δημιουργήθηκαν ποτέ» αναφερόμενη ιδιαίτερα στα ακόλουθα χαρακτηριστικά τους:

1. Τα Windows 10 είναι γρήγορα και γνώριμα – με την επαναφορά του Start menu και των Live Tiles για άμεσες ανανεώσεις ή για ό,τι είναι πιο σημαντικό για τους χρήστες, ανά πάσα στιγμή.

2. Τα Windows 10 είναι τα πιο ασφαλή Windows που έχει ποτέ κυκλοφορήσει η Microsoft, με βελτιώσεις στο Windows Defender και στην Smart Screen που εξασφαλίζουν πιο αποτελεσματική προστασία από ιούς, κακόβουλο λογισμικό και ηλεκτρονικό «ψάρεμα», καθώς και με νέες καινοτομίες, όπως το Windows Hello που αποτελεί ένα γρήγορο και ασφαλή τρόπο για login χωρίς την ανάγκη κωδικού. Επιπλέον, οι ενημερώσεις γίνονται πιο απλές, καθώς οι χρήστες μπορούν να κάνουν δωρεάν αναβάθμιση στα χαρακτηριστικά και στις ρυθμίσεις ασφαλείας των συσκευών τους κατά τη διάρκεια ζωής αυτών.

3. Τα Windows 10 προσφέρουν μια πιο προσωπική και γνώριμη εμπειρία, με δυνατότητα φυσικής αλληλεπίδρασης με το PC μέσω αναγνώρισης φωνής, γραφής και κίνησης. Είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν σε απόλυτη συμβατότητα με το Office και το Skype, ενώ επιτρέπουν και την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών καθώς και την αυτόματη οργάνωση τους με τη βοήθεια του Snap και του Task View.

4. Τα Windows 10 προσφέρουν πολλές καινοτόμες εμπειρίες και πρωτοποριακά εργαλεία, που περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Την Cortana, την προσωπική ψηφιακή βοηθό που διευκολύνει την εύρεση της σωστής πληροφορίας, τη σωστή στιγμή
  • Το νέο browser Microsoft Edge που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να περιηγούνται, να διαβάζουν, να σημειώνουν και να μοιράζονται στο διαδίκτυο με εύκολα και γρήγορα
  • Τη νέα ενσωματωμένη εφαρμογή Xbox, που φέρνει την εμπειρία του Xbox στα Windows 10 συνδέοντας φίλους, παιχνίδια και επιδόσεις μεταξύ Xbox One και συσκευών που λειτουργούν με Windows 10
  • Το Continuum που βελτιστοποιεί εφαρμογές και εμπειρίες με ένα υπέροχο τρόπο σε πλατφόρμες touch και desktop
  • Ενσωματωμένες εφαρμογές, όπως photos, χάρτες, τη νέα μουσική εφαρμογή της Microsoft, Groove, καθώς και ταινίες και TV, προσφέροντας έτσι επιλογές ψυχαγωγίας και παραγωγής υλικού, ενώ με το OneDrive τα αρχεία μπορούν να μοιράζονται και να ανανεώνονται εύκολα σε όλες τις συσκευές συγχρόνως
  • Την εφαρμογή Microsoft Phone Companion που δίνει τη δυνατότητα σε κινητά τηλέφωνα iPhones, Android ή Windows να λειτουργούν απρόσκοπτα με τα Windows 10
  • Τις ολοκαίνουργιες εφαρμογές Office Mobile για Windows 10 tablets, διαθέσιμες στο Windows Store. Σχεδιασμένες για «εργασία εν κινήσει», οι εφαρμογές των Word, Excel και PowerPoint προσφέρουν μια αξιόπιστη εμπειρία αρχικά με τη δυνατότητα αφής στα μικρά tablets. Ενώ για κάθε ανάγκη ηλεκτρονικών σημειώσεων, η πλήρης πλέον εφαρμογή OneNote είναι εγκατεστημένη εξαρχής στα Windows 10.
  • Η επερχόμενη διάθεση των Office desktop εφαρμογών (Office 2016) πρόκειται να προσφέρει την πιο πλούσια γκάμα χαρακτηριστικών για επαγγελματικού επιπέδου δημιουργία περιεχομένου. Σχεδιασμένες για την ακρίβεια που απαιτεί ένα πληκτρολόγιο κι ένα ποντίκι, αυτές οι εφαρμογές θα βελτιστοποιηθούν για PCs με μεγάλες οθόνες, laptops και συσκευές 2 σε 1 όπως το Surface Pro.

Η διαθεσιμότητα των Windows 10

Σύμφωνα με την εταιρεία, η αναβάθμιση σε Windows 10 είναι εύκολη για καταναλωτές που «τρέχουν» στο PC ή στο tablet τους τα αυθεντικά Windows 7 ή Windows 8.1.

Για εταιρικούς πελάτες, τα Windows 10 είναι διαθέσιμα για ανάπτυξη στον εργασιακό τους χώρο.

  • Από την 1η Αυγούστου επιχειρήσεις που έχουν συλλογική άδεια χρήσης μπορούν να αναβαθμίσουν σε Windows 10 Enterprise και Windows 10 Education.
  • Κατά τα μέσα του Αυγούστου και το Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμα δωρεάν προγράμματα αναβάθμισης, με το λογισμικό των Windows 10 να γίνεται ευρέως διαθέσιμο στα καταστήματα ανά τον κόσμο.

Συσκευές που λειτουργούν με Windows 10 θα βρίσκονται σε μερικά καταστήματα, ενώ πολλές περισσότερες συσκευές θα είναι διαθέσιμες ευρέως τις εβδομάδες και τους μήνες που ακολουθούν.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024